Kartal Türk

15 Temmuz’dan Kalanlar

Yazar: Kartal Türk
Tarih:
Okunma: 6106
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

15 Temmuz bir milletin direnişi uyanışıdır. Tüm şehitlerimize rahmet olsun.Bu hain girişimden çok ders çıkarılmalı aklı, ilmi, ehlisünneti bırakıp aklını başkalarına ipotek edenlere büyük ders vardı.

Vatan ,millet ,sevdası taşıyanlardan liyakat ile devlet kadrolarına atamalar yapılmalıdır.Ülkesini ileri taşımak isteyen insanımız arasında ayrım yapmadan kadrolar seçilmeli ve hizmet herkese eşit verilmelidir.Din tüccarlarını hedefinize ulaşmak için kullanırsanız sonucu siz kullanılırsınız ve ülkeyi uçuruma götürürsünüz.

Biz ülkücüler bu vatanı canımız pahasına sevdik seveceğiz. Ülke aleyhine olan tüm yapılar ile mücadele edeceğiz.

Bir şer odağından kurtulduk şükürler olsun ama hala başka yapılar ile işbirliği içinde olanları uyarıyoruz bayrak ,ezan ,vatan sevgisi olmayan her yapı tehlikelidir. Türk ve Türklük düşmanı herkes tehdittir.
Bu gün fetö karşıtı gibi görünen dün onlarla iş tutan hatta onların sırtından beslenen siyasetçi ,bilim adamı,esnaf ,işçi ,öğretmen ,doktor kim varsa bilin ki saklansanız bu gün nutuklar atsanız da kirlisiniz. Bir gün hesap vereceksiniz.

Kurumlarda fetö cirit atarken sesi çıkmıyor hatta kol kola geziyor şimdi vatan millet edebiyatı yapıp konferanslar veriyorlar.
Biz üniversite okurken bu şer odağı ile mücadele ediyor bunlar yüzünden ders geçemiyorduk. Yüksek lisans ve doktora da yine karşımıza çıkıyorlardı. Biz kavga ederken bu hain yapı ile basamakları hızlı çıkan kriptolar ve sözde milliyetçiler şimdi Prof ünvanı ile ahkam kesiyor. Be utanmaz ,arlanmaz ,arsız ,hain işbirlikçileri dün bu yapı cirit atıyordu o zaman bize selam vermiyordunuz. Bu gün Türk bayrağı eliniz de en ön safrasınız. Hatta bizden çok vatan millet sevdalısı rolünde geziyorsunuz.
Elbet maskeleriniz bir gün düşecek.
Ya siyaset bezirganları siz methiye düzüyordunuz, Tv lerde fetö güzellemesi yaparken  salyası akanlar bu gün utanmadan nutuk atıyorlar.
Büyük Türk milleti ve devleti omurgasına oturunca bu gibi devşirme ve hainlerden elbet hesap sorulacaktır.


İster cemaat ister terör grubu olsun biz bu vatanı size bırakmayız.
Ne mutlu Türk’üm diyene !

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.