U-14 Ligi’nde mücadele eden Hendek temsilcisi, sezonun ilk karşılaşmasında Rasimpaşaspor’u 8-4 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.
Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada etkili bir performans ortaya koyan U-14 takımı, rakip fileleri 8 kez havalandırarak sezona üç puanla başlamanın sevincini yaşadı.
Goller Uras Kartal Eş’ten Hat-Trick!
Karşılaşmada gol yollarında etkili olan genç futbolcuların performansı dikkat çekti. Takımın golleri şu isimlerden geldi Uras Kartal Eş 3 gol, Ayaz Çetin 2 gol, Eymen Eren 2 gol ve Hamza Yazıcı'dan geldi.
Antrenör Muhammet Yazıcı’dan Tebrik
Antrenör Muhammet Yazıcı, karşılaşmada mücadele eden tüm sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek lig boyunca başarılarının devamını diledi.
U-14 takımı, Rasimpaşaspor karşısında aldığı farklı galibiyetle yeni sezona moralli bir başlangıç yaparken, ilerleyen haftalar için de umut verdi.
HaberHendek.Com · https://haberhendek.com/spor/yenimahallespor-u-14-ligine-farkli-basladi-29442

Yorumlar 2