CHP Hendek İlçe Başkanı Adilcan Balcıoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başçelik ve İlçe Yöneticisi Hasan Söğütlü ile birlikte pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hendek İlçe Başkanlığı, saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Adilcan Balcıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte pazar ziyaretinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaret sırasında vatandaşlardan birinin Balcıoğlu’na yönelttiği “Hayırdır, seçim mi var?” sorusu ise dikkat çekti.
Bu soruya ilişkin değerlendirmede bulunan Balcıoğlu, siyasetin vatandaşın kapısını yalnızca seçim dönemlerinde çalmasına alışıldığını belirterek, halkla iç içe olmanın seçim takvimine bağlı olmadığını vurguladı.
“Vatandaşımızın Sorunlarını Dinlemek Görevimiz”
İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başçelik ve İlçe Yöneticisi Hasan Söğütlü ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette pazar esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların hâlini hatırını sorduklarını belirten Balcıoğlu, esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve vatandaşların alışverişte karşılaştığı zorlukları dinlediklerini ifade etti.
Pazarcı esnafının emeğini ve vatandaşın geçim mücadelesini anlamanın, sorunları gündeme taşımanın siyasi sorumlulukları olduğunu dile getiren Balcıoğlu, bir selam vermek, vatandaşlarla sohbet etmek ve sorunlarını dinlemek için seçim dönemini beklemeye ihtiyaç duymadıklarını kaydetti.
“Seçim Olsun Olmasın, Biz Buradayız”
CHP Hendek İlçe Başkanlığı olarak sokakta, pazarda ve mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini belirten Adilcan Balcıoğlu, açıklamasında şu mesajı verdi:
“Biz yalnızca sandık kurulunca hatırlanan bir halk değil, her gün sözü dinlenen bir Hendek istiyoruz. Seçim olsun olmasın, biz buradayız. Yanınızdayız.”
Balcıoğlu, vatandaşlarla kurdukları samimi iletişimi sürdüreceklerini belirterek pazar ziyaretine ilişkin değerlendirmesini tamamladı.
HaberHendek.Com · https://haberhendek.com/siyaset/chp-hendekten-pazar-ziyareti-29569

Yorumlar 0 yorum