Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Çamlıca Mahallesi’nde devam eden dere ıslah çalışmaları ile Yıldırım Beyazıt Caddesi’ndeki orta refüj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Hendek’te altyapı, ulaşım güvenliği ve şehir estetiğine yönelik çalışmalar devam ediyor.
Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile birlikte ilk olarak Çamlıca Mahallesi’nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülen dere ıslah çalışmalarını inceledi.
Heyet daha sonra Yıldırım Beyazıt Caddesi’ne geçerek Hendek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen orta refüj düzenleme çalışmalarını yerinde değerlendirdi.
Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldılar
Devam eden çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Gökpınar, ilçenin altyapısını güçlendiren, ulaşım güvenliğini artıran ve şehir estetiğine katkı sağlayan yatırımların önemine dikkat çekti.
Hendek’te sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem altyapı hizmetlerinin güçlendirilmesi hem de cadde ve mahallelerin daha düzenli bir görünüme kavuşması hedefleniyor.
HaberHendek.Com · https://haberhendek.com/hendek-gundemi/hendekte-dere-islahi-ve-orta-refuj-calismalari-yerinde-incelendi-29573

Yorumlar 0 yorum