Hendekli Şair ve Yazar Dursun Yelken, Zeki Cömert Parkı’nda Kitabını İmzaladı

Hendekli Şair ve yazar Dursun Yelken’in kaleme aldığı “Düşen Yapraklar” adlı kitabının imza günü, Zeki Cömert Parkı’nda gerçekleşti.

İmza günü programına MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, meclis üyeleri, MHP KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz, MHP Meclis Üyeleri Metin Polat, Osman Dinçer, Önceki Dönem Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, şairler, yazarlar ve edebiyatseverler katıldı.

Programın sunuculuğunu Yazar ve aynı zamanda şair olan Gazeteci Orhan Topçu yaptı.

Türk Dünyası, Doğa ve insan temalı şiirlerin yer aldığı eser, duygu yüklü dizeleriyle büyük beğeni toplarken, imza günü de şiir dolu bir atmosfere sahne oldu.

ŞAİRLERDEN ŞİİRLİ DESTEK

Programa katılan yerel şairler, etkinlik kapsamında birer şiir okuyarak imza gününe edebi bir renk kattı. Dinleyiciler, duygusal ve anlam yüklü dizilerle zaman zaman duygulandı, zaman zaman alkışlarla eşlik etti.

Yazar Dursun Yelken, imza günü sonunda yaptığı konuşmada, “Bu kitabı doğup büyüdüğüm topraklara ithaf ettim. Duygularımı paylaşabildiğim için çok mutluyum. Katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik, kitap imzaları ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.