HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Kutluata ve bülbül ülkücülerle bir arada
Son Güncelleme: 19.07.2024 20:50
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1318
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

MHP İl Başkanı Levent Bülbül ile birlikte Sakarya Ülkü Ocağını ziyaret eden Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata, “Bu Ocak çatısı altında yer alan gençlerimize baktığımızda geleceğimizin emin ellerde olduğunu görüyoruz” dedi.

MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata ve MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sakarya İl Başkanı Serdar Gül, Yönetim Kurulu üyeleri ve ülkücü gençlerle bir araya geldi. İl binasında gerçekleşen buluşmada Kutluata ve Bülbül ilk olarak göreve yeni atanan Sakarya Ocak Başkanı Serdar Gül’e başarı dileklerini iletti.

 

KUTSAL GÖREV

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ocak Başkanı Serdar Gül, kendilerine emanet edilen bayrağı en iyi şekilde taşıyacağını söyledi. Sakarya Ocak Başkanı Serdar Gül, “Bu kutlu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Siz değerli büyüklerimizle bir arada olmak ülkücü hareketin içinde mücadele eden herkese büyük moral vermektedir” şeklinde konuştu.

 

GENÇLERE ÖĞÜT

İl Başkanı Levent Bülbül ise, kendisinin de ocaklarda büyüdüğünü anlatarak gençlere öğütlerde bulundu. Bülbül, “Değerli kardeşlerim bildiğiniz gibi önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim Türkiye’nin kaderi açısında bir kırmızıçizgidir. Bizde MHP olarak bu bilinçle bu seçimde var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

ÜLKE SORUNLARI

 Genel sorunlardan bahseden Bülbül, ülkücülere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Son olarak konuşan Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata ise, gençliğin ve özellikle ülkücü hareketin önemine dikkat çekti. Kutluata, “Türkiye’de yaşananları hepiniz çok iyi görüyorsunuz. Hiçbir şey yolunda gitmiyor. Kaos ve karmaşık bir düzen var” dedi.

 

GENÇLİK

Ülkücü hareketin neferleri olduklarını söyleyen Kutluata, “Burada sizin gibi pırıl pırıl gençlerimize baktığımız zaman geleceğimizin emin ellerde, teminat altında olduğunu görüyoruz. Sizler lütfen kendi değerlerinizi, kıymetinizi, bilginizi, tecrübenizi ve samimiyetinizi görmezden gelmeyin” dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Kazada ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Kazada ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti

BAŞKAN ÇETİNKALA; BELEDİYE BAŞKANI BİZİ, 45 GÜN OYALADI

Hendek Gündemi

BAŞKAN ÇETİNKALA; BELEDİYE BAŞKANI BİZİ, 45 GÜN OYALADI

Hendek'i yasa boğan Genç Ahmet son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Hendek'i yasa boğan Genç Ahmet son yolculuğuna uğurlandı

FESTİVAL MUHTEŞEM FİNALLE SONA ERDİ

Hendek Gündemi

FESTİVAL MUHTEŞEM FİNALLE SONA ERDİ

Hendek’te Pazartesi günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Pazartesi günü Nöbetçi eczane

AK Parti’den İl Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Hendek Gündemi

AK Parti’den İl Emniyet Müdürü'ne ziyaret