Rota 54 Motosiklet Kulübü Başkanı ve yönetimi, haftalık genel toplantısını Hendek’te gerçekleştirdi.
Motosiklet tutkunlarını bir araya getiren Rota 54 Motosiklet Kulübü, bu haftaki genel toplantısında Hendek’te buluştu. Gerçekleştirilen toplantıda kulüp üyeleri bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dostluk bağlarını güçlendirdi.
Rota 54 Motosiklet Kulübü Başkanı Burhan Durmaz ve yönetiminin katıldığı buluşmada, Hendek’in sevilen esnaflarından ve aynı zamanda motosiklet tutkunu olan Süleyman Demirel de ev sahipliği yaptı.
Rota 54’ten Süleyman Demirel’e Teşekkür
Rota 54 ailesi tarafından yapılan açıklamada, toplantının Hendek’te gerçekleştirilmesine öncülük eden Süleyman Demirel’e teşekkür edildi.
Rota 54 Motosiklet Kulübü Başkanı Burhan Durmaz, “Rota 54 ailesi olarak bu haftaki genel toplantımızı Hendek’te gerçekleştirmemize öncülük eden, motosiklet sevdalısı ve Hendek’in sevilen esnaflarından Süleyman Demirel’e teşekkür ederiz. Birlik, beraberlik ve dostluk ruhumuzu güçlendiren bu güzel buluşmadaki emeği ve misafirperverliği için kendisine şükranlarımızı sunarız.” ifadeleri kullanarak Hendek’te gerçekleştirilen buluşmaya katkı sağlayan Süleyman Demirel’e teşekkürlerini iletti.
Motosiklet Tutkunları Hendek’te Buluştu
Son Güncelleme: 04.09.2026 11:08
Son Güncelleme: 04.09.2026 11:08
Yorumlar
Önerilen Haberler
Hendek Gündemi
Terfi Eden Emniyet ve Jandarma Personellerine Yeni Rütbelerini Kaymakam Takdim Etti
Hendek Gündemi
Çocuk Gelişim Uzmanı ve Aile Danışmanı Rabia Dinçer, Haber Hendek’te Okurlarıyla Buluşuyor
