Nurullah Akçay

Hendek Spor balon mu?

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 7352
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Evvela başlığa cevap vereyim, elbette değil 2022/23 sezonuna iddialı bir takım kurdu istenilen tüm topçular alındı. Hem hazırlık, hem transfer için yeterince zaman da vardı. Tüm bunların yanında lige de yabancı değiliz. Kamp dönemi, hazırlık dönemi derken lig başladı. Başladı başlamasına da Hendek Spor hiçte hazır bir görüntü çizmedi. Hadi dedik ilk maç olur böyle baktık ki ikinci maçtada ciddi problemler var ve tedbir alma adına yapılan bir hareket yok.

Bunu nerden söylüyorum, üç maçın üçünde de oyuncu değişikliği aynı sporcularla yapıldı. Sahaya bakıyorum, oyuna müdahale, oyunu okuma, gerekli yerde dokunma gibi bir izlenim yok, olacak gibi de değil.

Son Arifiye Kalaycıspor maçında da gördük ki tüm bunların yanında ciddi bir otorite boşluğu da var. Kim kuracaksa kursun ama acilen ve ivedilikle başlanması gereken nokta bu. Diğer etmenler zamanla rayına oturur ki onun için bile çok fazla zaman yok.


Sahada oynanan oyunu kimse çözemedi ne oynuyoruz, nereye oynuyoruz, kiminle oynuyoruz tam bir muamma. On numarada, santraforda acil ihtiyaç var, demedi demeyin. Futbol sadece gol yemeyeyim, nasıl olsa, öyle yada böyle bir tane atarım, atmazsam da bir puan bir puandır oyunu değil artık. Hele hele Hendek'te bu hiç böyle değil. Tüm sporseverlerin hayali geçen yıl düştüğümüz 3. Profesyonel lige geri dönmek. Eğer bu beklentiyi karşılama noktasında eksik olan varsa bizim hayallerimizle oynanmasın. Yol yakınken bavulunu alsın, biz bu hareketi kaçma olarak değil saygı olarak kabul eder derin de minnet duyarız.
Ortalıkta bu kadar art niyetli başarısızlık bekleyen fırsatçılar varken, gerek yönetim, gerek teknik ekip ve gerekse sporcu gurubu attığı her adıma dikkat etmeli.
Bizler armasına sevdalı Hendeksporluyuz. Amacımız kırmadan, dökmeden bir şeyler anlatabilmek. Tabi anlayana sivrisinek saz, anlamayana Hendek dar gelir
Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Emre Bayraklı - 2022-10-17 16:12:59
Çok doğru tespit