Yaşar Aygüneş

YALAN RÜZGARLARI-3 (GÖLET)

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 2362
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Evet sevgili dostlar, kutsal analarımızın ne aslanlar(!) doğurduğunu irdelemeye devam ediyoruz.

Muhteşem bir eser olan teleferikle, salmandede mesire alanından Hendek’e yaptığımız gezide, yine muhteşem bir eser olan “gölet”in üzerinden geçiyoruz(!). “Daima Hendek Daima Hizmet” başlıklı seçim beyannamesin de adı geçen “Bayraktepe Gölet” başlığında aynen şöyle yazıyor: “Bayraktepe Kültür parkının altında yer alacak olan göletimiz toplam 50 bin metrekare alanda projelendirilmiştir. Göletimiz doğal park olarak tasarlanarak vatandaşımızın kullanımına sunulacaktır. Su sporlarının da yapılabileceği göletimiz bölgemizin en önemli ziyaret noktalarından biri olacaktır.” Ne diyor “en önemli ziyaret noktası”. Peki bu kadar önem verdiğiniz şeyi neden yapmadınız. Şu sıcak günlerde ne güzel sutopu oynardık orda. Bundan bizleri neden mahrum bıraktınız.

Çok sevipte kandığımız

Başlara taç yaptığımız

Gerçek olan bir Tanrımız

Gerisinin hepsi yalan yalannn.

Günlerdir bu türküyü mırıldanıyorum. Niye bu yalanların üstü örtülüyor. Niye bu yalanlara gerekli tepki verilmiyor. Bu kadar mı alıştık yalanla yaşamaya. Niye, niye, neden…?

Beyanname bir şeyi yapma taahütüdür. Bizler belediyeye verdiğimiz emlak beyannamelerini zamanında ödüyor muyuz, evet. Ödemezsek cezai işlem uygulanıyor mu, evet. Peki bir belediye başkanı halka verdiği beyannamesini yerine getirmediği zaman neden zorlayıcı bir kanun yok. Neden halkımız kendisine verilen beyannamenin takipçisi olmuyor. Bizlere söz verip sözünde durmayan bu siyasetçileri neden hala koruyup kolluyoruz. Neden bu yalanlara kanıp ısrarla bu yalanları söyleyenlere oy vermeye devam ediyoruz.

Şimdi bu siyasetçiler, belki aynı belki farklı makamlara talip olup yeni beyannamelerle karşımıza çıkacaklar.

İnanacakmıyız bunlara, şahsım adına hayır. Sizlerinde bu yalan makinelerine kanmamanızı umuyorum. Bunlara öyle bir tepki koyalım ki kendi yalanları ile baş başa kalsınlar. Kendi yalanları ile yüzleşsinler. Bunlar “halka hizmet Hakka hizmettir demiyorlar mı? Halkı kandırmanın Hakkı kandırmak olduğunu anlasınlar. Anlasınlar ki bir daha bizleri enayi yerine koyamasınlar.

Uzak olsun bizden, yalan söyleyen

Uzak dursun bizden, riya eyleyen

Biz halkız arkadaş, halkı dinleyen

Siyasiler gelsin, başım üstüne…

Beni de şair yaptılar ya; buna da şükür.

Bu kadar mı yalan beyanları elbette hayır. Bunların yalan beyanları ile film yapmaya kalksak Brezilya dizilerini geçeriz.

Anlamadığım bir şeyde; ben buradan yazıyorum ama bunlardan gık çıkmıyor. Kimse gocunmuyor, kimse üzerine almıyor. Sanırsın ki ALAYI masum. ALAYI melek bunların…

Eee ne yapıyoruz? Yalan Rüzgarlarını anlatmaya devam ediyoruz.

Bir daha ki yalanlarında, pardon yazımda buluşmak üzere Allah’a emanetsiniz.

Kalın sağlıcakla…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Selver DÜZ - 2017-08-14 17:44:06
O kadar yüksekten uçmaktalarki, rantabilitenin hangi kısımda ve nerede ola bileceğini kestiremedikleri heryerde proje üreten zihniyetler kendileride inanmışlar, tutmuş şimdi önceki projeler üretileemden hayata geçirilemeden, çevre değerlendirme gayrimenkul raporları üreterek, yer değerlendiren zihniyet şimdide yeni projelerle yeni alanları canlandırıyor, sayın aygüneş, bu yalanlara kendileride inanmaya devam ediyorlar, kıral çıplak olalı çok oldu, bunu yazmanı ve dile getirdiğinizden ötürü sizler canı gönülden tebrik ederim, bir meclis üyesi olarak sizin gibi seslere hendek in çok sese ihtiyacı var, çırık koltuk mankeni meclis üyeleri yalanları ınanın ruyalarınızda belki görürsünüz bu projeleri, allah kullarına olacak olabilecek duvalarını kabul eylesin, olmıyacak işlere amin diyecek cemaatlerede allah akıl fikir versin, insanların akıllarını renkli vaatlerinizle bulamaya hakkınızyok, yazıktır, yalan dünyanın yalan insanlarına selam olsunn
hendekli - 2017-08-15 16:27:59
Keşke bunları internet sayfalarında sanal ortamlarda değil de mensubu bulunduğunuz Hendek belediye meclisinde belediye başkanı ve meclis üyelerinin yüzüne söyleme cesaretiniz olsa. Kot düşüklüğünü bile sorumlu bir meclis üyesi olarak dile getirmiyor görmezden geliyorsunuz. yani parsayı beraber bölüşüyorsunuz sonra hala çaka satıyorsunuz. Siz meclis üyesi olarak karşınızdakinin yanlışlarından bir şeyler kazanma yoluna gideceğinize ilçenin sorunlarına sahip çıkında millet görsün. Şu kot meselesi,belediyenin yerlerinin kişi üzerinden kiralanarak devletin soyulması meselelerini gündeme getirsenizde bizde MHP nin muhalefet yaptığını bir görsek.Öyle oturduğunuz yerden şiir söylemek bir kazanç sağlamaz.
Yaşar AYGÜNEŞ - 2017-08-16 10:53:19
Sevgili Hendekli kardeşim; Meclis toplantılarına katılmış olsa idiniz bizim başkan ve meclis üyelerinin yüzüne neleri söyleme cesaretinde olduğumuzu görürdünüz. Elinizde belediye yerlerinin peşkeş çekildiğine dair bir belge varsa bana ulaştırın ilk toplantıda gündeme taşıma sözü veriyorum. Ayrıca bizler MHP grubu olarak icra makamında değiliz. Hendek'in sorunlarını da her platformda savunuyoruz. Şahsıma ulaşmanın zor olmadığını sizde biliyorsunuz.Keşke sizde yorum yaparken adınızı kullanma cesaretine sahip olsaydınız keşke.