Nurullah Akçay

Virgül koyuyorum

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 6657
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

On yılı aşkındır Haber Hendek’te spor üzerine yazılar yazdım, gelişen teknolojiye uyarak yaklaşık bir buçuk yılda sosyal medya üzerinden canlı yayınlar yaptık. Bu süreç içerisinde Haber Hendek haber sitesi sahibi sevgili kardeşim Mehmet Kavis’le de fevkalade uyumlu çalışmalara imza attık. Bana göstermiş olduğu sabır ve metanet için kendisine yürekten teşekkürler ediyorum.

Bu on yıl içerisinde Hendek’te faaliyet gösteren bütün spor dallarına eşit yaklaşmaya çalışarak verilen mücadelenin bir nebze de olsa sesi olmaya gayret ettim. Kalemimi asla kimse için bükmeden belki eksik oldu ama asla iftira yalan ve asılsız konuları kaleme almadım. Birçok spor insanı geldi geçti, bu süreçte çok güzel şeyler de yaşadık.

Bugün Hendek spor yönetim kadrosunda görev verildiği için yazı yazmaya devam etmek çokta etik olmayacağından kalemimi şimdilik iç cebime koyuyorum. Yazı yazdığım zaman dilimimde kırdığım incittiğim ve hatta üzdüğüm olduysa af dilemiyorum. Demek ki hata yapmış yazmışım tekrar etmesin diyorum.

Gelinen noktada her şey Hendek’te gençlerin spora kazandırılması ve teşvik edilmesi adına yapıldığı sürece kazanan bu şehir olacaktır.

Bugün Hendek spor bölgesel amatör ligde oynuyor olmasını ben kendime sindiremiyorum. Bu şehir futbol olarak profesyonel ligleri hak ediyor. Burada futbol oynayan gençler on beş on altı yaşında farklı illere giderek kariyer yapmaya çalışıyor. Bunlara artık müsaade etmeyen bir anlayış tüm şehirde hakim olmalı bunu sadece futbol için demiyorum tüm spor branşları için diyorum.

Şimdi bu yazımı görenler Hendek Sporun son halini ne durumda olduğunu merak edecektir. Öncelikle altını çizerek söylüyorum Hendek Sporun şampiyon olması sadece yönetimin yada başkanın başarabileceği bir şey değil. Tüm şehir bunu istemeli ve bunu yaşamalı. Bugün çok güzel bir birliktelik var, çok doğru transferler yapıldı. Adım adım her detay defalarca münazara edilerek adım atılıyor. Şehrin beklentisini her anlamda karşılayacak çalışma ve planlar var bunları şimdi açıklamayacağım. Fakat şu kadarını söyleyeyim ki Hendek Spor taraftarının istediği o takım çok yakında sahada olacak. Hiç kimsenin tereddütü olmasın, hayallerimiz gerçek olurken tüm şehir dinamikleri bu kadar harekete geçmiş ve arzu doluyken elimizi kimse tutamaz.

Şimdi sahada ve şehirde birlik olma zamanı kimin kızgınlığı küskünlüğü varsa bu sene bir kenara bırakıp şehrin sembolüne sahip çıksın güzel anılar biriktireceğiz bu sene. Tüm yüreğimle söylüyorum şampiyonluk bu şehre gelecek ve biz çok daha güzel günler yaşayacağız inşallah..

Saygıyla sevgiyle muhabbetle kalın.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
AlbertPag - 2024-04-24 21:51:10
<center><a href=https://seoprofisional.ru/bazy/bazi/baza-besplatnyh-proksi-listov><img src="http://seoprofisional.ru/image/catalog/Screenshot_5.png"></a> <b>бесплатные прокси листы более один миллиона штук ссылок на прокси листы собраны в ИЮНЕ в базе как http так и https soks 4 -5 по поводу приобретения или в телеграм в нашу группу скидка покупки через группу 20% или группу в в скайпе также собираем базы на заказ любой тематики и гео. Обращайтесь будем рады ответить на все вопросы.</b> <b>ДЛЯ СВЯЗИ С НАМИ ПИШИТЕ В СКАЙП ЛОГИН <a href=https://join.skype.com/AnXAQ9LfhMi8>ЛОГИН POKRAS7777 </a> ЛИБО В <a href=https://goo.su/4zRx>ТЕЛЕГРАММ </a></center></b> <a href=https://seoprofisional.ru> база для хрумера купить </a>