Nurullah Akçay

Ve perde...

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2141
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bölgesel amatör Lig ve süper amatör küme maçları başladı. Bölgesel ligde mücadele eden Hendek Spor saha çalışmaları henüz tamamlanmadığından seyircisi önüne çıkamadı. ligin ilk haftasında tüm bölgesel amatör lig ekipleri içinde en çok bütçe ile lige başlayan Ereğli spor dan alınan bir puanın ne çok önemi olduğunu daha sonraki haftalarda göreceğiz. İlk iki hafta oynanan oyun ve alınan sonuçlar bizi ilerisi için umutlandırdı. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve yıllardır hasretini çektiğimiz profesyonel ligde bizde oluruz..

Süper amatör küme ve 1. amatör küme maçları da bu hafta itibariyle başladı. O kadar çok takımla mücadele ediyoruz ki hangi maçı izleyeceğiz bilemiyorum. Elbette ki ligde takımımız olsun ama bütün takımlarımız sıkıntı içinde, bir kaç kişi omuzlarına yükü almış var olma mücadelesi veriyor. Böyle spordan zevk alamazsınız. Sadece uykusuz geceler yaşar o bir kaç kişi bu konuda kesinlikle bir düzenleme yapmalıyız. Alt yapıları daha aktif hale getirerek genç sporcular yetiştirmeliyiz. Transfer yapmakla sadece günü kurtarıyoruz, taşıma şu ile değirmen ne kadar döner.

Bu hafta Muay Thai takımını ve hocası Murat hocamı ziyaret edecektim ama annemin hafta başında yoğun bakıma alınması ve bütün hafta boyunca kritik durumda olmasından dolayı bu ziyareti gerçekleştiremedim. İlk fırsatta hocamı ve ekibini ziyaret ederek Muay Thai ile ilgili bilinmeyenleri kendisine sorarak aktarımlarımı da siz değerli okurlarımızla paylaşacağım,

Bu hafta sonu oynanacak müsabakada tüm sporculara başarılar diliyorum. Sporun tüm güzellikleri sizinle olsun..

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.