Nurullah Akçay

Ve çeyrek final..

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1943
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Dört maçlık mini lig periyodundan kazasız çıkan takımımız eleme maçları oynayacak. Hep dediğim gibi şıkıştırılmış lig bitti ve telafisi olmayan maçlar başlıyor. Bu dakikadan sonra yapılması gereken çok fazla şey kalmadı. Bütün hayaller, beklentiler bir 90 dakikada biter yada bir sonraki 90 dakikaya uzar. Aslında lig değil bir turnuva ve ligle havası asla aynı olmayan bir organizasyon. Peki burada neye dikkat etmeli, yada neler yapmalı. Son Avrupa futbol şampiyonasındaki milli takım aslında ders niteliğinde. Çok kaliteli sporcular olabilir nitelikli hoca olabilir. Lakin turnuva havasına girmek eleme maçı oynamak başlı başına farklı bir konsantre ister. Bir kere takım olmak iyi bir hava yakalamak tüm kafileden bir beden oluşturmak ve asla işi şansa bırakmamak. Tabi bunları gerçekleştirmek sadece hocanın yada yönetimin işi değil. Tecrübe sahibi takım abileri birikimlerini burada devreye sokarak fevkalade işlere imza atabilir
Kaptan hakan tüm takımı etrafında toplayarak durumum ciddiyetini ve Hendek'in beklentisini takımda yeni olan sporcularımızla uzun uzadıya paylaşmalı. Elbette bizler futbolun üç sonuçlu bir oyun olduğunu biliyoruz. Unutmamak lazım gelir ki oynayacağımız maç periyodu maalesef iki sonuçlu. Bunu tüm takım bilmeli ve bu konuda telkinler verilerek stres ve baskı oluşturmadan derhal bir turnuva takımı kimliğine bürünülmeli, yapılabilirmi?   Evet bal gibide yapılabilir. Takımın dinamikleri doğru yönlendirilip yerinde kullanılırsa hayal bile edemeyeceğimiz güzellikler çıkar. Şahsen takıma ve hocaya güven duyuyorum. Bazı noksanlar olsada hedefe ulaşacak potansiyel fazlasıyla mevcut. Gerek yönetim gerek Belediyesi Başkanı Turgut Babaoğlu bu konuda çok istekli. Tüm imkanlar bu kadar seferber edilmişken, tüm şehir takımın bu kadar arkasındayken, başarı boyun borcu halini almıştır. Tüm eleme maçlarımızı İstanbul takımlarına karşı oynayacak olmamız handikap gibi görülsede üstesinden gelecek gücümüz be manevra kabiliyetimiz mevcuttur. Yapmamız gereken evvela buna kendimizi inandırmak ve bu yolda kararlı yürümektir.
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır sözünü hatırlatarak artık çile çekmek istemediğimizi lig çıkmak istediğimizi yeniden hatırlatmış olayım.
Başarılar Hendek Sporum, marşlarla türkülerle uğurluyor, şampiyon olarak dönmenizi bekliyoruz..
Sağlıcakla kalın

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Oğuzhan Selim - 2021-07-01 13:09:19
Hendek Spor hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Takımımıza Cumartesi günü Yalova Spor ile oynayacağı müsabakada başarılar diliyorum, destek için statta olacağız, hep destek tam destek, bu arada sizi de severek takip ediyoruz sayın Akçay, kalecilik yıllarınız dün gibi aklımda saha içinde ve dışında ki beyefendi duruşunuz efendiliğiniz ve takım arkadaşlarınıza verdiğiniz güvenle tam bir sporcu kimliğine sahiptiniz bunun hala devam ediyor olması tek sevdası spor olan gençlere örnek teşkil ediyor, onlar adına teşekkürü bir borç bilirim, sağ olun var olun.