Yaşar Aygüneş

TÜRK SOYKIRIM YAPMAZ!

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 2546
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Türk’ün soykırım yaptığını kim söylüyor ise, kim iddia ediyorsa emin olun tarihten bi haber yalancı ve iftiracıdır.
Bırakın 1915’i , tarihin hiç bir yılında hiç bir döneminde Türk’ün soykırım yaptığı bir olay yaşanmamıştır.
Türk milleti yaklaşık 5bin yıllık tarihinde bırakın sivil katliamını aman diyen düşman askerine dahi el kaldırmamıştır. Yemeğini paylaşmış suyunu paylaşmıştır.
“Bu kadar Çin askerini nereye gömeceğim” diyen Metehan’dan, düşmanı Ege denizinin soğuk sularına döken Atatürk’e kadar mertçe, dürüstçe yiğitçe savaşmıştır. Fethettiği her yere adalet ve bereket getirmiştir.
Savaşı sanata çeviren Türkler binlerce cephede binlerce savaş kazanmıştır. Şayet Türk milleti soykırım yapan bir millet olsaydı bu gün dünyanın nüfusu Türk harici üç-beşyüz milyon anca olurdu.
Mesela; bu gün elini eteğini öptüğünüz PAPA’nızın “Tanrının kırbacı ATİLLA’ya diz çöküp vergi verdiğini bilirdiniz. Avrupa’nın %80’ nini fetheden Atilla soykırım yapsaydı Avrupa’da bir avuç kalırdınız.
Çıkmış olduğu 16 seferin tamamını kazanan Emir Timur soykırım yapsaydı, bu gün Rusya ve çevresinde sadece Türkler olurdu. Savunmaya çalıştığınız soysuz Ermenilerin ne adı nede devleti olurdu.
Bahsettiğiniz 1915 soykırım yalanınız zamanında üç kıtaya hükmeden Osmanlı imparatorluğu vardı. Osmanlı;dediğinizi yapmış olsaydı Afrika, Avrupa ve Asya’da tek millet Türkler olurdu.
Ötüken’den Asya’ya,oradan Avrupa’ya, güneyde Afrika’ya hatta Avusturalya’ya dünya coğrafyasının üçte ikisinde sadece Türk milleti olurdu.
İkiyüz küsür yıllık bir devlet ve onun başındaki BİDON Kafalı müptezel varlığını soykırım yapmayan yüce Türk milletine borçludur. Asıl soykırım yapan hatta Kızılderilileri yok eden bu “nesebi gayrisahih ” topluluğu haddini aşmıştır. Japonya’ya attığı atom bombasının hesabını vermelidir. Vietnam’dan Kore’ye, Iraktan Suriye’ye, Afganistan’a kadar katlettiği mazlumların hesabını verme zamanı gelmiş hatta geçmiştir.Elinin ulaştığı her yere kan ve gözyaşı getiren bu soysuzlar baltayı taşa vurmuştur. Bu güne kadar kendisi gibi millet olamamış devletlerle Türk devletini, Türk milletini aynı kefeye koyma küstahlığına kalkmıştır. Tıpkı Sovyet Rusyası gibi yok olacağı zamana koşar adım ilerlemektedir.
Türk milleti bir olduktan sonra alacağınız her karar Amerika rüyasının sonunu getirmekten öteye geçmeyecektir. Karşısındaki ne Irak nede Suriye’dir. Tarihi okuyan değil yazan bir millete bulaşmanın bedeline talip olmak zorundadır.
Türk’e düşman olmanın kaçınılmaz hezimetini yaşayacaktır. Yeterki Türk milleti bir olsun beraber olsun. Devletimizde içimizdeki işbirlikçilerine göz açtırmasın.
Bu BİDON kafalı müptezel bilmeliki Türk’e akıttıracağı bir damla göz yaşına karşılık dünyanın şah damarını keseriz. Çanakkale’de ki çılgın Türkler yok olmamıştır. Allah’ın ordusu olan Türk milleti için savaş düğündür. Ve Allah er yada geç nurunu tamamlayacaktır. Allah’ın ordusu aynı inanç ve aynı imanla dim dik ayaktadır.
Bin üçyüz yıl önce Orhun anıtlarında ''Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini, töreni kim bozabilir'' sözünü bu zavallı BİDON kafalıya hatırlatmakta fayda vardır.
Artık iç siyaset iç çekişmeler bitmiştir. Küffara karşı tek vücut olma zamanıdır. Bu mübarek Ramazan ayı kenetlenmemize vesile olsun inşallah.

Sağ kalın sağlıcakla kalın

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Cemil Babaoğlu - 2021-04-25 12:50:08
Varlığım Türk varlığına armağan olsun .Ne mutlu Türk'üm diyene