Nurullah Akçay

TESİS ve İDARE

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2020
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Sevgili Okurlarım,

Uzun zamandır spor köşesinde yazamıyordum, herhangi bir bahane sunmadan sizlerden özür dilemek, yeni yazı ve konularımla kaldığımız yerden devam edeceğimizi siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyorum.

  Bu yazımızda milyarlarca lira aktarılarak yaptırılan yeni suni çim sahamızın neden bitmediği konusunda değerli yetkililere sualim olacak. Zemin olarak fevkalade iyi olan bu sahamızda maalesef ne tribün nede soyunma odası yapımıyla ilgili bir çalışma göremiyorum. Bunun yanında resmi lig müsabakaları oynanması konusunda harekete geçildi bile. U 19 ve Süper Amatör Küme müsabakaları oynanırken yaşanan sorunlar ilçe idaremizin ne hallerde olduğunu gözler önüne seriyor aslında. Sporcu sağlığı hiçbir şekilde göz önünde bulundurulmayan, sadece biz yaptık alın kullanın daha ne istiyorsunuz mantığının hüküm sürdüğü bir anlayış. Kimin ricası ile yapıldığı belli olmayan hiçbir hesaplama yapılmadan konulmuş aydınlatma. Tamam aydınlatma var daha ne istiyorsunuz deyip milli serveti çarçur etme mantığı, bilmiyorsanız bilenler var sorun.  Daha kullanıma resmi olarak açılmadan kullanılmaz hale geleceği de aşikar. Rica ediyorum saha ile gerçekten ilgilenin bugün Hendek’imizin Süper Amatör Kümede mücadele eden 5 güzide takımı var. Elbette zor şartlar altında var olma mücadelesi veren bu takımlarımıza tesis anlamında bir katkınız olsun.

 Bu konuyu sizlere havale ediyor ve sizleri de kamuoyu vicdanına bırakıyorum. Sakın yazarlar, yazarlar ve susarlar diye düşünmeyin kalem kılıçtan keskindir…

 Saygılarımla…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
kadir Devrim - 2017-12-18 17:30:02
birileri gündeme getirmezse zamanla bütün hendek atıl hale gelecek..sadece spor tesisleri değil,vay halimize