Kemal Aslan

TEHLİKENİN FARKINDAMIYIZ?

Yazar: Kemal Aslan
Tarih:
Okunma: 2284
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

O terbiyeli, yardımsever, kibar gençlik yok oluyor. Yerini kendine mafya, çete liderlerini rol model alan şiddeti, küfürü, her türlü ahlaksızlığı benimseten yayınlar ile beslenen, insanlara ve hayvanlara sevgisiz, saygısız, kindar bir nesil yetişiyor. Aileler de de durum çok farklı değil. Kadına, çocuğa, yaşlıya karşı artan oranda ürkütücü boyutta saldırganlık, şiddet, tecavüz var. Sosyal medyada kendisini ve paylaştıklarını teşhir ederek her beğeni tıklamasında egosunu tatmin eden, mutluluğu başkalarına zarar vererek de olsa bulduğunu düşünen çok insan var. İnsanlar ile yapılan paylaşımlar iyiye, güzele, gelişmeye yönelik olmalı ki anlamlı olsun. Bu kültürü yaymalıyız. İş işten geçmeden. Zaten zor olan hayatımızda daha büyük olumsuzlukların yaşanmaması için toplumsal olarak dikkatli olmalı, bu tür davranış bozukluğu olan kişileri, özellikle çocukları ve gençleri tespit ve tedavi ile düzeltme yolunda hem yayınlar yolu ile hem de davranışlarımız ile örnek olmak sureti ile belki düzeltmeye katkı verebiliriz.

 

Ne oldu da böyle olduk, yitirdiklerimiz ile kaybettiğimiz değerlere ne sebep oldu kim yada kimler bu oyunu kurdular bu toplumun genleriyle oynadılar ve oynuyorlar. Çok ince elenip tespitler yapılmalı ve ilk önce aile den başlamak kaydı ile eğitimler verilmeli ataerkin yaşamanın güzellikleri tekrar topluma kazandırılmalı.

Ülkemizde yabancı bakıcı furyası ile başlayan çocuk yetiştirilmesi sonuçlarını artık gençlerimiz üzerinde hissetmeye başladık. Bu durum toplumumuz adına gerçekten çok vahim bir sonuca gidiyor.

Tüm devlet kurumlarını, yerel yönetimleri ve kanaat önderlerini bu hassasiyeti göz önünde bulundurarak konun ileride duyarsız umarsız değerlerini kaybetmiş bir toplum olmaması adına adım atmaları için göreve davet ediyorum..

Tarihine, Kültürüne, Diline, Örf Ve Adetlerine Sahip Olmayan Bir Gençlik Yaratmamak Adına...

EL ELE GÖNÜL GÖNÜL GÖNÜLE OLALIM.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Sevgi Sarıer - 2020-08-05 14:08:35
Sevgi ve vicdan ile büyütemediğimiz nesil sıkıntılı olacaktır.Ebebeyinlerin dikkat etmesi şart..