Nurullah Akçay

TARAFLIYIZ NET

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1837
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Evet taraflıyız. Bu ilçede yaşıyoruz. Havasından, suyundan yolundan her bir nimetinden faydalanıyoruz ve bölgesel amatör ligde göz bebeğimiz Hendekspor var. Yazılarımızda tarafsız olmamız öneriliyor. Ben bunu ciddiye almam kahkahayla gülerim. Ben futbol çevremi spor yapmaya başladığım Hendek sayesinde kazandım. Öyle hepsi bizim takım Sakarya falan edebiyatlarını çok dinleyemem. Sözüm net eğer Sakarya’dan bir takım profesyonel lige çıkacaksa bu benim gönlümde Hendekspor’dur. He Hendekspor olmadı da başka bir Sakarya takımı oldu eyvallah sonuna kadar desteklerim. Ben taraflı yazarım Hendekspor ve diğerleri işine gelmeyen okumasın.

Hendekspor son maçında Karasuspor’u yenerek eleme maçlarına çıkmaya hak kazandı. Hiç bir maç oynamadan kazanılmaz. İlk maçımızı oynayacağımız rakibimizle hazırlık maçı oynadık ve 2-1 kazandık. Bu bir ölçü değil fakat rakip hakkında bize bilgi verebilir. Rakip Maltepespor ve Kilimlispor ile aynı gurupta üç maçta 11 gol atan bir ekip. Çok iyi bir gol yüzdesi. Aynı müsabaka sayısında biz 7 gol attık. Aslında bu rakamda çok iyi. Fakat sıkıntı biz 4’de gol yedik. Son maçta da çok kolay goller yedik. Yüksek toplarda ceza sahası içinde ciddi sıkıntılarımız var. Stoper mevkiinde oynayan stoperlerimiz sağ bek menşeili futbolcular. Talip hoca bu konuyu göz ardı etmeyecektir. Son maçta Hakan Soylu sahada fevkalade iyi işler yaptı. Rakip takımların yakından bildiği bir silah. Etkisiz hale getirmek için zaman zaman üç kişi ile baskı yedi. Berkay futbol kalitesi olarak takım için çok doğru işler yapıyor. Biraz daha zaman alırsa eleme maçlarında skora pozitif katkısı olacaktır diye düşünüyorum. Genç Enes benim kendisinden beklediğim sıçramayı henüz yapamadı biraz daha çalışmalarını artırmak zorunda. Buda zamanla olacak. Gelecek yıllarda adından söz ettirecek potansiyeli var. Dünkü maçta sağ kanatta oynayan genç kardeşimiz Burak Balcı’yı da mücadelesinden dolayı kutluyorum. Genel olarak takıma bakıldığında kalite olarak bu ligin altında bir sporcu yok. Buradan sonrasını hoca iyi harmanlayarak hedefe götürmek zorunda. Bizlerde sonuna kadar destek vererek yanında olmalıyız. Biz tarafız, tarafımız Hendekspor

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Cemil Babaoğlu - 2021-06-21 13:06:26
Evet taraflıyız,tarafız çünkü HENDEK,liyiz...
Oğuzhan Selim - 2021-06-21 15:11:24
Hendek Spor sizler gibi büyüklerine sahip olduğu için çok şanslı, hak ettiği yere de mutlaka gelecektir. Yalovadan takipteyiz, başarılar.
Ali GENÇOL - 2021-06-21 17:55:55
Kalemine sağlık kardeşim...