Nurullah Akçay

Talip Toprak

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2507
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek’in son zamanlarda yetiştirdiği çok kıymetli bir spor insanı, Hendek Spordaki görevinden istifa etti. İstifa etmeden bir kaç saat önce sosyal medyada yaptığı paylaşım Talip gibi iyi terbiye almış büyüğünü küçüğünü iyi bilen bir teknik direktöre yakışmadı.

İşin aslı ben bu paylaşıma hiç takılmıyorum. Beni üzen sevgili kardeşimizin girdiği buhranlı ruh hali. Üzerindeki baskı öylesine yoğun ki Talip’ten asla duyamayacağınız bir söz dizimi ile içindeki birikmişliği dışarı aktardı. Talip ara vererek iyi bir karar aldı. Bu atmosferde daha fazla yıpranması hem kendi sağlığı hem beşeri ilişkileri daha da kötüye gidecekti. Biraz ara vermesi hayır oldu. Ara vermesi diyorum çünkü baki olan Hendek Spor. Zamanı geldiğinde rahatlıkla Talip hocaya teslim edilecektir. Burası onun evi yuvası, hepimizin yolu bir şeklinde Hendek Spor dan geçti. Geçmişte İmdat abi, Sami abi, Cemil abi, Basri abi ve onlarca hoca bir kaç kez takımın başına geldi ve gitti. Bu bitiş değil bir moladır.

Talip hoca bu arayı verdi diye bitmemiş bilakis ne kadar Hendek Sporlu olduğunu göstermiştir. Takımın her zaman ona ve eski değerlerine ihtiyacı vardır ve olacaktır. Bugün eski Hendek Spor yönetici ve futbolcuları nasıl kulüp etrafında görev almayı bekliyor ve verildiğinde neredeyse koşulsuz kabul ediyorsa Talipte bu gurup içerisinde olacaktır. Talip bu toprakların çocuğudur ve profesyonellik nedir çok iyi bilir.

Adil Karabulut Yönetimini de ayrılık anlarında gösterdikleri duruş için kutluyorum. Ne hoca aleyhinde seviyesiz bir paylaşım nede bir söz edildi. Biz Hendek Spor ailesiyiz tabi ki hepimiz bu davaya hizmet etmek isteriz. Hendek Spor büyük ama çok büyük ve kökleri olan bir camia hocasıyla yöneticisiyle, malzemeci, aşçısı ve yürekli seyircisiyle, sarsılabiliriz ama asla yıkılmayız.

Ben Talip hocama bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. İnşallah bir gün Hendek Spora geri döndüğünde 2. Lig’ede kendisiyle çıkarız.. Yolun bahtın açık olsun kardeşim..

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.