Nurullah Akçay

SUSTA ADAM SANSINLAR

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 7266
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Futbol öyle bir oyun ki cemiyette bilmeyen yoktur vesselam. Herkes hoca olur herkes hakem olur, herkes yönetici olur ve hatta futbolcu olur. Gol yersin o gol yenir mi? atamazsın o gol atılmazmı? Nedense bu çok bilen kesim hayatında ne topa vurmuştur, nede bu işin herhangi bir aşamasında ceremesini çekmiştir. Hal böyle olunca da ağzı olan konuşur hem de nasıl konuşur. Vara da yoka da ne yapacaksın kimsenin ağzı torba değil ki büzesin. Patavatsızlık öngörü olmuş kimse kendi arkasında ki açıktan haberdar değil. Ünvan almaya çalışan bakın bende buradayım demenin farklı bir yolu ama itici bir yolu. Söz gümüş ise sükut altındır diyemiyoruz. Bu sözlerimi kimse bir yerlere çekmesin ortaya diyorum ve eklemek istiyorum biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar..

Hafta sonu Hendek Spor çok kritik bir maç oynayacak. Artık kayıplara hiç bir tahammülümüz yok. Bir şekilde puan yada puanlar almak zorundayız ve burada en büyük iş futbolculara düşüyor. Artık herkes iki oynayacak iki koşacak.

Yeni hoca yeni bir hava getirdi. İlk maçını Kelkit’te kaybetse bile oynanan oyun ümit verdi. Artık kimseye bir şey yazmıyorum. Yok seyirci maça gelsin yok tezahürat yapsın. Takım bu ilin, ilçenin takımı isteyen gelir isteyen gelmez. Sonuçlara hep beraber katlanırız. Düşerse kimse ben dedim ben ettim demesin. Herkes bunda pay sahibi olur. Profesyonel lige çıktığımızda gözlerim dolmuştu. Şimdi ilk senemizde hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ben inancımı hiç kaybetmedim son ana  kadar Hendek Sporun yanında olacağım. Ne giden umurumda, ne kalan, ne konuşan, ne susan ben sadece Hendek Spor diyorum. Diğer bütün etmenler geçicidir, baki olan kulüptür ve ben Hendek Sporluyum doğrusu yanışıyla.

Ele güne karşı birlik olalım, hırsları, egoları ve çok bilmişliği bir yana bırakıp Hendek Spora sahip çıkalım. Seyirci, futbolcu, yönetici, basın ve kim varsa. Yıllardır hayalini kurduk 3.ncü ligin. Şimdi ellerinizden kayıp gidiyor. Başarıda bizim başarısızlıkta..

Kalın sağlıcakla..

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Oğuzhan Selim - 2022-03-03 13:41:14
No comment...
Ümit başkan - 2022-03-04 01:21:56
Biraz sabır ama çokça saygı istiyoruz yarın bavulunu alıp gidecek olanlar bize saygısızlığa devam ederlerse sonuçları çok ağır olur altından kalkamazlar