Nurullah Akçay

Sporda Başarı....

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 6579
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

  Yoğun geçen bir spor sezonun ardından  Hendek’te neredeyse tüm spor branşlarında iyi bir sezon geçirdik diyebilirim ama  asıl olan bir gerçek var ki bireysel sporlarda ilçe olarak aldığımız başarılar göğsümüzü kabarttı. Güreşte olsun karatede olsun artık başarılı sporcularımızı takip edemez olduk tabi ki her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Bu başarının asıl mimarları olan Sefer hoca ve Nurkan hocanın emeklerini görmezden gelmekte nankörlük olur. Bize yaşattıkları ve yaşatacakları gururlar için tüm spor kamuoyu önünde her iki hocama da  sonsuz teşekkür ediyorum..

      Voleybolda takım olarak bana göre iyi bir sezon geçirdik, bütün imkansızlıklara ve olumsuzluklara rağmen bayan voleybol takımımız ligde tutundu, bu bile büyük bir başarı bunun yanında İdris hoca kendisine gerekli ortam hazırlandığında neler yapabileceğini milli takım alt yapısında hoca olarak katıldığı ilk turnuvada  şampiyon olarak tüm ülkeye göstermiş durumda, canı gönülden tebrik ediyorum  İdris hocamı.

  Futbol sezonu hazırlıklarını şimdilik uzaktan izliyorum. Boğaz spor da haraketli günler yaşandı, bana göre yerinde transferler yapıldı ki kaleci Çetin ve Özgür Akova spordan öğrencimdir her ikisi de kaliteli kişilikli ve nasıl başaracağını bilen değerli sporculardır. Şenol başkan boğaz sporun süper amatöre çıkaracaktır.

    Tüm bunları yazarken bireysel sporlarda ülkeler ve uluslar arası başarıların yanında ilçemizin en eski sporu olan futbolda halen lokal başarıları ve beklentileri yazmak zoruma gidiyor. Nurkan hocama kaç tane sporcumuz madalya aldı diye sordum o kadar çok ki nasıl sayayım dedi, bunlar hem milli takım düzeyinde hem ülke şampiyonalarında neredeyse her kilo ve boyda bir madalya kazanmış. Sefer hocamda farklı bir cevap vermedi. Bunun yanında futbola bakıyorum maalesef olduğu yerde yıllardır ne Türkiye süper ligine bir sporcu gönderebilmişiz nede takım anlamında bir başarı kazanabilmişiz. Futbolda eksik olan ne… Artık bunları daha açık bir dille ve diyalogla konuşmamız lazım alt yapılara daha fazla ehemmiyet vermemiz lazım tesis konusunda harekete geçmemiz lazım hatta eski futbolcu ve futbol yöneticisi büyüklerimizden bir akil heyet kurup gösterdikleri doğrultuda bir yol haritası çizmemiz lazım. Ben isimde verebilirim hiç biri uzakta değil halen Hendek’te yaşamaktalar, ben bu konuda ilçe spor müdürümüz Sayın Feyzullah Kösterili’ yi göreve davet ediyorum. Hendek’te bir spor kulüpleri birliği oluşturup tüm sporların temsilci bulundurduğu bir çalışma ve değerlendirme masası oluşturalım. Eminim ki çok kısa sürede bu oluşumun meyvelerini toplamaya  başlayacağızdır.

  Son söz olarak İdris hocamın başarısını tekrar kutluyorum, inşallah en kısa zamanda kendisini ve diğer branş hocalarımızı a mili takımlar düzeyinde mücadele ederken görmek dileğiyle

       Saygılarımla…

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
MUHAMMET - 2015-08-12 14:47:03
Sayın nurullah bey çok güzel hendegin spor nabzını tutarken bir şeyi görmemezlikten geliyorsunuz haledaha hendek te özel çoçuklar için bir egitimci yok özel çoçuklara ait bir spor merkezi yok bunlarla ilgili bir yazı yazarsanız çok sevinecem özel çoçuklar derken otistik,daum sendoromu,yaygınsal geliş bozuklugu vb.
Nurullah AKÇAY - 2015-08-12 22:03:11
bu konuda son derece haklısınız muhammet bey,konu ile ilgili derhal bir araştırma yapıp en kısa sürede bu durumu aydınlatacağım,bu oluşumun bir prosedürü vardır muhakkak bundan sonraki yazımızda inşallah bu konu üzerine giderekgerekenin yapılmasını sağlayacağız,göstermiş olduğunuz hassasiyet için çok teşekkür ederim,işlerinizde başarılar diliyorum kolay gelsin..