Nurullah Akçay

Spor ve Güz

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 3857
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Sporda tesisleşmek gelecek anlamında hem sportif hem sporcu anlamında başarılar demektir. Bu üzerinde daha ciddi durulması gereken bir konu iken maalesef Hendek’te çok fazla göz ardı ediliyor peki neden Hendek’teki yerel yöneticiler fevkalade iyi imkanlarda bir üst makamlara hazırlık yaparken kendilerine oy verip koltuklara oturtan seçmenlerini görmezlikten geliyor. Seçmende kendisi oy verip koltuğa yerleştirdiği bu insanların karşısında el pençe neden duruyor. Seçim vaatlerin de hep halka hizmet edeceklerini haykıranlar neden sıra hizmete geldiğinde burunları Kaf dağına kalkıyor. Hendek’te uzun vadede sportif başarılar isteniyorsa tesis ve alt yapı sorunu bir an önce halledilmelidir, seçimlerde halka vaat edilenler yerine getirilmelidir...Bu konuyu her fırsatta dile getireceğimizin bilinmesini de isterim…

     Hendek spor bayan voleybol takımının idmanına gittim, artık İdris hocaya sorunları sormuyorum. Kızlarımız merkezdeki salonda lig mücadelesine hazırlanıyor son maçta alınan galibiyet takımda yüzleri güldürmüş, fikstür olarak da avantajlı olduğumuzu göz önünde bulundurursak önümüzde bir galibiyet serisi oluşacak gibi. Daha salona girer girmez salonun sıcaklığının düşük olduğunu fark ettim hocada benimle hem fikir bunu anlayıp görmek için çok spor bilmeye gerek yok soğukla sıcağı algılayabiliyorsanız sorunu görürsünüz tesis yapmayanlar elde olana sahip çıksın bari…

  Hendek sporda Sami hocam lige  kötü başlangıç  yaptı, gerçek Hendek sporlular bilir ki Sakarya’da Hendek spor bir markadır ve  örnektir. Tabela anlamında başarısız görülse bile Sami hocam çok kendinden emin ve ne yaptığını da çok iyi biliyor. Bir önceki seneden  iskelet denilen kadrosunun tamamına yakınını diğer takımlara vermiş bile olsa ligin bitmesine daha çok var bekleyin diyorum ve Sami hocama güvenim tam diyorum.

     Ve Akova spor ...İş adamı Vural Tutkun’un yönetimi almasıyla Akova da bahar rüzgarları esti. Zaman olarak biraz geç olsa da transfer yapılmaya çalışıldı. Şu an için ligin henüz başındayız takımda bir uyum sorunu yaşanıyor Ali Kemal hocam bu sorunu en kısa sürede halledecek ve Akova spor lig sonunda istediği yerde olacaktır. Kulüp başkanı Vural Tutkun’da başarı istiyor,  o zaman biraz sabırla Akova sporu ligde istediğimiz yerde göreceğiz. 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.