Nurullah Akçay

SPOR KOMPLEKSİ VE AMATÖR LİG

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 3543
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Son yıllarda Hendek te sporun gelişimi bir çok alanda çok hızlı gelişim gösterdi. Karate, güreş başta olmak üzere bir çok milli sporcu ilçemizden çıkarak uluslararası başarılar kazanarak bizi gururlandırdı. Burada adı çok anılmayan fakat bu işin gizli kahramanları olan saygıdeğer hocalarımı ve çabalarını takdir etmemek mümkün değil.

Bugüne kadar kısıtlı imkanlarla var olma mücadelesi veren ve bütün sorumluluk üzerlerinde olan bu çok kıymetli hocalarım artık sadece sporcu gelişimine odaklanmış olacak. Çok geniş bir alanda ve neredeyse bütün sporların alt yapı çalışmalarını yapacağı spor kompleksi temeli atıldı. Kimilerine göre gereksiz yada olmazsa da olur gibi gelse de bana göre Hendek’in tüm geleceği ile alakalı kendi tarihimizin en kapsamlı ve yerinde projesidir. Beni tanıyanlar siyasi görüş olarak ne tarafta olduğumu bilir fakat şu var ki bu projenin Hendek’e kazandırılmasını hangi siyasi parti yaparsa yapsın yine aynı gururla aynı heyecanla yaşar ve anlatırdım. Burada emeği geçenleri isim isim yazmayacağım ama kocaman bir teşekkürü de etmeden geçemeyeceğim. Teşekkürler sayın başkan ve çok kıymetli ekibi..

AMATÖR LİGİ

TFF amatör sporlarla ilgili aldığı kararla bir çok sporcuyu mağdur duruma düşürdü. Bölgesel amatör ligde oynayan sporcular ailelerini buradan kazandıkları ücret ile geçindiriyor. Bu yıl sonuna kadar maçlar oynamayacak kararı almak bir çok sporcuyu ve ailesini zor durumda bırakmıştır. Aldığım duyumda müsabaka öncesi korona testleri kulüpler tarafından her maç öncesi yapılması gerek ve ücret kulüpler tarafından ödenmeli yönünde. Hal böyle olunca da bir çok kulüp bu ekstra yükün altına girmek istemediği için müsabakaları başlatmama kararı alındı yönünde. Totalde bir hayli yüksek olan bu meblağ bir şekilde çözüm üretilerek ortadan kaldırılmalı. Sponsoru olmayan kıt imkanları olan ve gerçekten zor şartlarda sahaya çıkan takımlara birde bu yükümlülük ağır gelecektir. En kısa zamanda soruna çözüm bulunarak müsabakaları başlatmak en büyük beklenti ve dileğimizdir.

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.