Kartal Türk

SİZ VATANI SAHİPSİZ Mİ SANDINIZ?

Yazar: Kartal Türk
Tarih:
Okunma: 2453
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:


Vatan, bir kimsenin doğup büyüdüğü; bir milletin hakim olarak üzerinde yaşadığı, barındığı, gerekirse uğrunda canını vereceği toprak. Bir ulusun bağımsız ve egemen olarak üzerinde yaşadığı yeryüzü parçası ve onun havası ile karasularına denir. Vatan ile yurt aynı manadadır.

Bir toprak parçası vatan yapılırken yüzlerce yıl uğrunca kan akıtılıp ,canlar verilerek yaşam alanına dönüştürülür. Gelecek nesillere yurt olarak bırakılmak için her türlü  mücadele verilir?

 

Bu ülkeyi, vatanı yapan  büyük milletin de adı Türk’tür. Vatanın tapusu asil Türk milletindedir. Bu milleti din, dil ,kültür birliği içinde ortak geçmişten gelen ve ortak geleceğe inanan farklı boylardan oluşan topluluklar oluşturmaktadır. Farklı din, farklı mezhep, farklı ırklardan olsa bile bu vatanın içerisinde yaşayan ortak şuur sahibi ve ortak geleceğe inanan herkeste bu ülkenin eşit vatandaşıdır.

Binlerce yıl kan ve göz yaşı ile yoğrulup vatan kılınan Anadolu’da her türlü emperyalist emeller mevcuttur. Tüm dünyanın gözü bu cennet vatandadır. Bu yabancı emellerin yanında birde bunun yerli işbirlikçileri tarih boyunca var olmuştur.

Bunun son örneği de hain ve bölücü pkk ile fetödür. Bu yapılar yabancı ülkelerin maşalarıdır.

Özelliklede fetö bizden bizim milletimizden görünüp her türlü emperyalist oyunun uzantısıdır.

Bizler bunların ülke içerisinde her türlü gayri meşru yöntemler ile soru çalarak, şantaj ile gariban halkın çocuklarını yurtlarda hizmet adı altında ellerinden alarak yerleştiklerini söyledik.

Tüm ülkenin kurumlarına sızan bu çete o kadar rahat ve öz güven içerisinde oldular ve bu ülkeyi sahipsiz sandılar ki işte bu onların sonunu getirdi.

Siyasilerin göz yumması ile kadrolaşıp kendilerine karşı olanlara da kurdukları tuzaklar ile amaçlarına sinsice ulaşmak üzereydiler.

Bu oyunu üç unsur bozmuştur.

İlki kesinlikle on yıldır uyarıda bulunup bu yapıyı ortaya koyan ülkücüler, MHP ve Devlet BAHÇELİDİR.

İlk siyasi demeci verip darbeye karşı duruşu da kendisi gerçekleştirmiştir.

İkinci unsur Cumhurbaşkanıdır. Bu yapıya savaş açmış hatta partisi ve hükümet bile bu mücadelede dönem dönem kendisini yalnız bırakmıştır. Özelikle halkı meydanlara daveti bir anti darbe hareketi olarak tarihte yerini almıştır.

Üçüncü unsurda bu vatanın kayıtsız şartsız sahibi koruyucusu TÜRK Milletidir.

Vatanın sahipsiz olduğunu sanan hain ve gafillere tokadını atarak vatan sahipsiz değildir demiştir.

Şimdi sonuna kadar terör örgütleri ile mücadele edilmelidir.

Siyasi çekişme ve kavgaları hatta farklılıkları bırakarak sonuna kadar her türlü terör örgütü ile mücadele devam etmelidir.

Burada terörle mücadele ederken asıl ele başları ve bu yapılar sayesinde para kazanan mevki makam bulan soru çalan devlete sızan son bireye kadar mücadele edilmelidir.

Özelikle siyasi kanatları ortaya çıkarılmalı burada partilerin özelliklede iktidar partisinin içi iyice temizlenmelidir. Bir den biz eskiden bu yapı ile beraberdik deyip işin içinden kimse sıyrılmamalıdır.

Bir başka önemli hususta ele başlar gezerken hiç ilgisiz, vatansever, milliyetçi, Atatürkçü hatta gerçek müminler mağdur edilmemelidir.

Bu şerefsiz yapılara diyoruz ki büyük TÜRK Milleti var oldukça sizlere verecek vatan toprağımız yoktur. Bizler Türk milliyetçileri bu ülkede var oldukça, Toroslarda hala bir Türkmen çadırının dumanı tütüyor ise bu vatan Türk yurdudur.

Ne mutlu Türküm diyene

SELAM SAYGI DUA İLE

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.