Yaşar Aygüneş

Siz İYİ olamazsınız !!!

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 3514
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hepiniz hayatınızda en az bir sefer yüksek sesle ve kalben “ülkücü yemini” yapmışsınızdır. “Şehitlerim, Gazilerim ve Başbuğum emin olsun” derken yalan mı söylediniz? Tek ayağınızı kaldırdınız mı?

Siz İYİ olamazsınız…

“Kaçanlardan olmayacağız, satanlardan olmayacağız” derken Başbuğadamı yalan söylediniz?

“Önkuzu hey önkuzu önde gider Önkuzu” marşını gözleriniz dolarak söylemediniz mi? Beşbin şehidin emanetine böylemi sahip çıkacaktınız?

Siz İYİ olamazsınız…

“Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz” derken tunç yürekliler siz değilmiydiniz? Dava adamının cesur ve liyakat sahibi olması gerektiğini siz anlatmadınız mı?

Siz İYİ olamazsınız…

“Çankaya yokuşunda Asyanın Bozkurtları” sizler değimliydiniz? Doğan görünümlü şahin misali sizlerde Bozkurt görünümlümü olmuştunuz?

Siz İYİ olamazsınız…

“Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir” diyerek Ege Üniversitesinde PKK hainlerine geçit vermeyen Şehit Fırat Çakıroğlu’nun hakkını nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz?

Siz İYİ olamazsınız…

“Kür Şad’ın narasıyla indik Tanrı dağından” demenizde mi yalandı?

 Siz İYİ olamazsınız…

Ocaklarda başkan oldunuz, teşkilatlarda yönetici oldunuz, belediye başkanı hatta millet vekili oldunuz; amma ülkücü nefer olamadınız!

Siz İYİ olamazsınız…

12 Eylül darbesinden sonra ANAP’a gidenlere, 1992 yılında Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisine katılanlara “dönek” diyen sizler değilmiydiniz? Ocaklarda yetiştirdiğiniz gençler şimdi o kelimeyi size söylüyor, duymuyormusunuz?

Siz İYİ olamazsınız…

Türk töresinde Hakana isyan, kağana başkaldırı, Başbuğa sadakatsizlik olurmu? Hareketin liderine ettiğiniz hakaretler hangi ülkücü terbiyeye sığar, yakıştımı size?

Siz İYİ olamazsınız…

Bizler “Başbuğ Türkeş” diye yeri göğü inletirken siz yokmuydunuz? O bize “evlatlarım” derken siz üvey evlatmıydınız?

Siz İYİ olamazsınız…

Cennet mekân Başbuğun cenazesinde karla abdest almadınız mı? Abdestsiz mi yürüdünüz o yolları? Başbuğlar ölmez derken riyamı yaptınız? Emanetine sahip çıkacağız diye ettiğiniz yeminler ne olacak?

Siz İYİ olamazsınız…

“Son nefes, son nefer ve son damla kana kadar” dememişmiydik? Son nefesinizi verdiniz mi beyler? Son neferinizde Şahadete mi uçtu? Son damla kanınızda kurudumu, öldünüz mü beyler? Öldünüz mü?

Siz İYİ olamazsınız…

Doğu Türkistanda Türk balaları yolumuzu gözlerken, Kerkük’te-Musul da soydaşlarımız zor durumdayken, velhasıl dörtyüz milyon Türk dünyası bizden medet umarken bu gidişiniz niye? Yoksa koltuk ve makam aşkınız mı depreşti?

Siz İYİ olamazsınız…

“Sandıktan bize bir oy çıksada, İslam davamızdan- Türklük davamızdan vazgeçecek değiliz” Diyen Başbuğun dava adamlığı da size bir şey anlatmıyor mu?

Diyorum ya beyler! Vallahide billahide siz İYİ olamazsınız….

Kalın sağlıcakla…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Zafer kaya - 2017-10-27 13:21:45
Akşener'e AKP lilerin saldırmasını anlıyorum da kendisine muhalif diyenler size ne oluyor? 15 yıldır AKP yi devirecek alternatif bir parti kurdunuz da biz mi görmedik? Şimdiye kadar boş boş konuşmak dışında ne yaptınız? Neymiş ülkücülüğü bırakmışlar. Siz ülkücü oldunuz da ne yapabildiniz? 15 yıldır ne zaman Türklüğün aşağılanmasının önüne geçebildiniz? Türk askerinin başına çuval geçirilmesine engel oldunuz mu? HAYIR PKK ile masaya oturulmasına engel olabildiniz mi? HAYIR Andımızın, TC tabelalarının kaldırılmasına engel olabildiniz mi? HAYIR Apo nun mektubunun Diyarbakır'da yüzbinlerce kişiye okunmasına engel olabildiniz mi? HAYIR Habur'dan teröristlerin davul zurnayla geçmesine engel olabildiniz mi? HAYIR Her gün şehit vermemize engel olabildiniz mi? HAYIR. 15 yıldır Türk milleti sizin ülkücülüğünüzün ne hayrını gördü ki şimdi utanmadan sıkılmadan iyi partiyi ülküsüz olmakla suçluyorsunuz. Varlığınız sadece hava civa...Hadi şimdi kendi aranızda kızıl elmadan bahsedip çaya püskevit bandırın. Devlet yönetmek sizin çapınızı aşar,DEĞİŞİM SART OLDU
Ercan Kanar - 2017-10-27 14:10:07
Yüreğine sağlık Yaşar Bey.
Cemil Babaoglu - 2017-10-27 21:35:27
Yaşar reis; eline ,yüreğine ,diline, bileğine Allah güç kuvvet versin daima dağarcığın dolu olsun. Ne güzel demiş diyen yufka yüreklilerle Çetin yollar aşılmaz desene bunların bir ayakları hep havadaymış. Ne güzel demiş diyen Kapı açık gelen gelir giden gider kalan sağlar bizimdir
Fatih kılıç - 2017-10-29 23:38:02
Reis yüreğine sağlık