Kıymet Tarım Şahin

ŞİMDİ SUSUN LÜTFEN İÇİMDEKİ ÇOCUKTA SIRA

Yazar: Kıymet Tarım Şahin
Tarih:
Okunma: 636
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hep söylediğim bir şey vardır her insan hele her kadın bir çiçektir ben kendimi hep sardunyaya benzetirim her renginden alacası olurum kalp gözü katmerli sakızlı istersem krizantem katlı katlı ama orkide olamam o başka zerafet zor çoğalan çabuk tükenen solan oysa benim bir dalım kırılır bir dalımdan çoğalırım yaslandın mı omuzuma kızarır taç yapraklarım dellenir çoğalırım.
Bugünde içimdeki deli çıktı kapının önüne avaz avaz bağırdı yüzünüze sessizce sonra sonrası yine söylene söylene düştüm yollara.Ah birde yollarıma ne karışırsınız nereye gittim neden gittim aa yeni geldin yeter ama...aa ama..

Şöyle bir baktım etrafıma ahh ne yükler taşıyorlar sandıklar valizler çantalar kendime bir baktım neredeyse en hafifi benim neler mi var çantalarında sandıkları geçmişin başkaları olayları valizler yine giymedikleri kıyafetler başkaları onlar şunlar vs bana bakar mısın kendim ailem sevdiklerim kocaman çok yükü alınmış sadelikler hiç duydunuz mu? karıştığımı belki fikrimi söylerim ama alfabenin ortasından yapamam siz gibi yok annenneymişim yok yaşına göre giyinmiyormuşum yok o renkler gözlükler neymiş öyle aa ama abartıyor muşum yaşıma göre giyinmiyor muşum da o makyaj o ayakkabılar ne öyle takılara bak ne o kocaman yüzüne bir şeymi yaptırdın yüzünde ne var yazında imla hatalı noktalamaların yok şiirin diyorum şöyle yazsan yada böyle yazsan yada a pes ama sanane sizene ya bir kendi işinize bakın diyorum ki, SANANE SİZENE seviyorum beni içimdeki rengarenk kadını cimcemeyi 10 tane kadın var içimde hepsi fikir verir bana bazen duygularım mantığım deliliklerim renklerim takılırım hepsini idare eder içimdekiler.

Bir susun Allah aşkına , susun da içimdeki çocuk konuşsun , siz varken duyamadım onu, sessizliğe gömüldü…. Kim bilir neler söyledi bana da çirkin sözleriniz arasında duyuramadı sesini… Şimdi susun lütfen , içimdeki çocukta sıra, o sussun ben dinleyeyim...

Kıymet Şahin
30.Ocak.2023 20:57

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.