Kemal Aslan

Sen Olanlardan Söz Ediyorsun, Ben Olacaklardan

Yazar: Kemal Aslan
Tarih:
Okunma: 3563
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bu yazıma Hasan Sabbah’ın bir sözü ile başlamak istiyorum. (Sen olanlardan söz ediyorsun, ben olacaklardan)  Hani derler ya neler gördük biz! Yaşamın birçok zamanında bu kelime ile anlatılır birçok konular.

Yıllar sonra şehrimizde Belediye el değiştirdi. Yeni Başkan, yeni kadro ve yeni bir anlayışla hizmeti devraldı. Şehrimiz 20 yıla yakın bir süre sonra Hendek halkının iradesi ve tercihi ile Belediye Başkanı ve Yönetimi değiştirdi. Yeni gelen Başkan ve ekibi şehrimizi kendi programları çerçevesinde ve verdikleri hizmet sözleri ile yönetmeye başladı.

Bizlerde eksik gördüklerimizi gözlerinden kaçırdıklarını destek olmak amaçlı yeri geldi kaleme aldık, yeri geldi sözlü olarak kendilerine ilettik. Bu konuda Belediye Başkanı ve ekibine olumlu olması açısından Hendek halkı olarak desteğimizi hizmet ettikleri süre içerisinde yapıcı eleştiriler olarak vermeye devam edeceğiz.

Bugüne kadar olanları yazdık ve ilettik. Bu yazımda bir başarı hikayesi yazmayacağım. Ama var olanı da gün yüzüne çıkarmak gerektiğini düşünüyorum. Çok uzun süreden sonra Yönetimin el değiştirmesi ve 20 yıl süren bir yapıyı devralmak tabi ki, zorlukları, problemleri devamlılık esasları ile geldi. Aslında durumu tam olarak ifade eden kelimeleri sayın Cumhurbaşkanımızın tabiri ile tekrar hatırlatmak istiyorum. “Çıraklık- Kalfalık- Ustalık” diye tabir edilen siyasi yürüyüşün tamda ilçemizde karşılığını yaşıyoruz. Sayın Turgut Babaoğlu’nun durumunu bu ifadelerle belirteyim.

Sayın Başkan ile fırsat buldukça şehrimiz hakkında ki, olumlu ve olumsuz gidişatı konuşuyor, eleştirilerimizi kendisine bizzat aktarıyoruz. Bu konuda kendisi konuştuğumuz her kelimeyi dikkatle dinleyip, eleştirilerimizin dozu ne olursa olsun büyük bir teveccühle karşılayıp gerekli adımları atacağını takibinin de bizler tarafından yapılmasını, aksaklık veya bir ihmal olduğunda kendisine tekrar ulaşıp konuyla alakalı bilgilerin aktarılmasını bizzat rica etmiştir. Bu anlamda kendisine hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.

Önümüz Bayram ve bayramların anlamları bizler için çok farklı. Dileğim ve temennim odur ki, tüm Hendeklilerin kucaklaşması ve aynı karede fotoğraf vermesidir. Bunu çok yakın bir zamanda yaşadık. Yeğenim Melis Tarım için Kök hücre kampanyası yapıldı. İlçemizde sayın Kızılay Başkanı Sami Bağdatlı kardeşimizin öncülüğünde tüm Hendek halkı birlik oldu, kucaklaştı ve çocuğuna sahip çıktı. Bu vesile ile Kampanyaya katılan tüm Hendek halkına, Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcilerine şahsım ve ailem adına bu vesile ile teşekkür ediyorum.

İlçemiz bu Bayramı iki bayram olarak kutluyor. Çünkü artık Hendekspor üçüncü ligde. Bu takımın bugünkü başarısında emeği olan, takımı bal ligine çıkaran geçmiş dönem Belediye Başkanına, Kulüp Başkanı ve Yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum. Takımı devralan yeni Başkan, Yönetim Kurulu ve ekibine, sayın Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, devamlılık esasına göre hareket ederek Hendekspor’umuzu başarıyla 3. Lige taşınmasında, şehrimize iki bayram yaşatan, bu başarıya imza atan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Mutlu olduğum bir şeyi yazmadan geçemeyeceğim. Takımın başarısızlığını bekleyenlere, zafer sonrası fotoğrafların ön saflarında görmekten çok mutlu oldum.

Tüm Hendek halkının Kurban Bayramını kutluyor, herkesi, siyasileri, STK Başkanlarını , Hendek için hizmet veren kamu kurum yetkilerini, şehrimiz için aynı karede fotoğraf vermeye davet ediyor, gönülden gönüle selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Hikmet Yılmaz - 2021-07-20 18:29:44
Kemal bey ben sizi yakından izliyorum. Çok yapıcı vatandaşı vede siyasi iradeyi inciltmeden yapıcı tutumunuzdan dolayı sizi kutluyorum. Hendeğimiz zrtık karalama politikaları dan bıkmış inanmıgorArtık günümüzde sosyal medya var ve aynı zamanda çok insan tarafından takip ediliyor kimse kimseyi kandıramaz. Ben sizin bu işnizi çiddi ysptığınıza inaıyor sizi kutluyorum