Nurullah Akçay

PANİK YOK

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1500
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendekspor ligin ilk yedi haftasında kadro yapısına rağmen çokta istediği yerde değil. Alınan sonuçlar ve oynanan oyun çokta tatmin edici olmadı. Genel bir değerlendirme yapacak olursak, durum lig görüntüsüne göre hayal kırıklığı yaşatıyor. Bunun sebebi ne olabilir diye sormadan edemiyoruz. İlk haftalar sahamız yetişmediği için maçlarımızı dışarıda oynadık. Hızlı transfer yaparak yeni bir takım oluşturduk, vb. bir sürü bahaneler sayabiliriz. Ama maalesef profesyonellik bahane değil, çözüm odaklı hamleler girişimler gerektirir. Elimizde fevkalade iyi bir futbolcu gurubu var. Bununla beraber alternatif oyuncular da gayet yetenekli ve oynayabilir düzeyde.

O zaman sorun ne diye sormak icap ediyor.

Talip hoca ve ekibi alınan sonuçlarda muhakkak değerlendirme yapıyor ve çözüm noktasında yeni planlar üzerinde duruyordur. Oyun olarak umut vermeyen sonuç olarak da tatmin etmeyen futbolumuz ilçede panik havası oluşturdu. Kısmen haklılık payı da var. Tam bu ortamda dün kulüp yönetimi Adil başkan imzalı bir bildiri yayınladı ve Talip hocanın arkasında olduğunu duyurdu. Çok güven veren bu duruş bana göre biraz erken ve çokta gerek olmayan bir açıklamaydı.

Spor kamuoyu yada seyirci neredeyse hiç bir mecrada hocanın istifasını yada gitmesi gerek gibi bir paylaşımda bulunmadı. Talip hoca hepimizin kardeşi, değeridir ama profesyonel olmak duygularla değil gerçeklerle hareket etmeyi uygun gören bir bakış açısıdır. Bir kaç hafta daha işler kötü giderse yönetim yaptığı bu erken açıklamanın altında kalabilir. Henüz takıma yada hocaya yada yönetime karşı ilçede bir reaksiyon oluşmuş değil.

He şunu da belirtmek lazım sinsi çakallar başarısızlık bekliyor olabilir ve yönetim bunları bildiği için daha onlar sahneye çıkmadan yollarını kesmiş de olabilir. Her ne düşünceyle yapıldıysa arkasında her ne düşünce varsa bilmiyorum ama şunu diyebilirim panik yok her şey düzelir. Sadece birlik olalım yeter. Bu süreci en az hasarla atlatırız. Yapmamız gereken üst üste iki yada üç maç almaya bakar. Sonrası gelir zaten. Eldeki malzeme bu durumun üstesinden gelecek düzeyde.

Takımımızın forma önünde hala bir reklam olmaması düşündürücü. Hendek’te iş yapan iş insanları bu durumu besbelli görmüyor. Adil Başkan bu konuda birilerini dürtmesi gerek. En kısa zamanda bu sorun da hallolur inşallah.

Ben yine diyorum biz bu zor zamanların üstesinden geliriz. Yapmamız gereken Yönetime Hocaya ve takıma sahip çıkmaktır.

Başarıda bizim başarısızlıkta

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
veysi özer - 2021-12-01 14:52:23
ben hendeksporu kupa maçında izledim bana göre kaliteli ayakları var. bir batmanlı olarak sizlere başarılar dilerim. inşallah birlik ve beraberlik ile bu kötü günleri atlatırsınız.nurullah bey sizi ligin 2 yarısında misafir etmek isiteriz. Bende sizin gibi yerelde spor yazarlııı yapıyorum.05419557172