Nurullah Akçay

ONURLU MÜCADELE

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2230
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bazı maçlar vardır ki kazanmak için çelik gibi bir irade kaya gibi sinir gerektirir. Vefa sporla oynadığımız maçta rakibimiz vefa spor değil kendimizdik. Bu sinir harbini tabelaya skor olarak 2-1 yansıttığımızda bu sadece üç puan değildi. Bu üzerimize karabasan gibi çöken galibiyet baskısıydı. Bu herkesi gergin yay gibi yapan üç puan baskısıydı. Bu bizim için bir maç değil psikolojik bir savaştı ve biz bu savaşı kazandık. Onurumuzla, gururumuzla mücadele hırsımızla, yüreğimizle bir maçtan çok daha fazlasını kazandık. Sahada aslan gibi mücadele eden her bir sporcu kardeşimi alnından öpüyorum. Oynadığınız bu futbolla kaybetseniz de verdiğiniz mücadele takdire şayan onurlu bir mağlubiyet olurdu.

Yukarıda belirttiğim gibi yoğun bir baskı altında maça hazırlanınca bazen saha içinde kontrolü kaybedebiliyorsunuz. Sevgili Gökhan 2 gol atarak bu takım için gelecek haftalarda ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Yine de seyirci ile olumsuz diyalog yaşaması hoş bir durum değil. Evvelâ şunu iyi bilmelidir ki biz sporcularımızı bağrımıza basarız. O bizim için sporcudan çok daha fazlasıdır. İnşallah böyle bir şey tekrar yaşanmaz ve biz beraber sevinip beraber üzülmeye devam ederiz.

Maltepespor maçında takımıma gönülden başarılar diliyorum ve bu maçı kazanacağımıza inancımın sonsuz olduğunu da belirtmek istiyorum.

#Barış Pınarı operasyonunda görev yapan tüm Mehmetçikleri Ay Yıldızlı Bayrağımız ve Üç Hilalle selamlıyor yüce rabbim yar ve yardımcıları olsun diyorum.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.