Nurullah Akçay

OLUYOR İŞTE

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2021
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Deplasmanda kazanan takımımız iyi bir çıkış ivmesi yakaladı. Bunun devam edebilmesi için dikkat etmemiz gereken bazı dinamikler var. Defans oyuncusu itirazdan sarı kart görmez nihayetinde ikili mücadeleye çok fazla giren bir mevkidir. Kart haklarını taktik icabı görmesi en alası olur. Takımı on kişi bırakırken mutlak gole giden adama faul yapma hakkı vardır. Maalesef bizde böyle olmadı, neyse ki alternatif vardı ve açık kapatıldı.

Santrafor Gökhan’da istenilen düzeye henüz gelemedi. Biraz daha çalışması ve bilhassa yan toplardaki vuruş özelliğini kullanabilmesi için çalışma dozunu yükseltmesi lazım. Bu arada Maltepespor taraftarına iki çift sözüm var. Spor kardeşliktir sözünü unutmuşlar, misafirperverliği bırakıp futbolcularımıza maç boyu küfür etmenizi hiçmi hiç yakıştıramadım. Spor bu değil. Sahada emek veriyorlar, alın teriyle mücadele ediyorlar. Herkesin olduğu gibi futbolcularımızın ve Santraforumuz Gökhan’ın da bir ailesi var.

Değerlendirmemize devam edelim. Sağ kanattaki varyasyonlar maalesef sol kanatta gerçekleşemiyor. Berkay birebirde çok iyi adam eksiltiyor ve direk kaleye inebiliyor. Arkasında bindirme yapan destek veren bir sol beki olsa hem daha az yorulur hem soldan da ceza sahasına daha iyi ortalar gelebilir.

Kazanmaya alışmaya başlamak oldukça iyi. Kendimize güvenimiz geliyor. Bu hafta içeride oynayacağımız maçta seyirciye büyük iş düşüyor. Takımda taşlar yerine oturmaya başladı. Sıra artık seyircide herkese Hendek stadyumunun gerçek bir deplasman olduğunu gösterelim. Bu hafta alacağımız galibiyet bizi yukarıda tutacaktır.

İnşallah kazasız belasız bu haftayı da galibiyetle kapatacağız.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.