Nurullah Akçay

Olmak Yada Olmamak

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 4974
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek gibi küçük ilçelerde sporun her dalının var olabilmesi için ,ilçedeki seçilmiş ve atanmış mülki amirlerin spora destek vermesi gerekir ama Hendek küçük bir ilçe değil sadece büyüyemiyor. Sanayisi son derece ileride işsiz insan sayısı  bana göre  Türkiye  standartlarının da üzerinde , günlük nakit akışının  hiçte yabana atılamayacağı bir ticari canlılık var, sanayiciler iş adamları  Hendek’in  havasını suyunu yolunu kullanıyor, son model arabalar ortalıkta cirit atıyor. Şık giyimli hizmetinde şoförü, hizmetçisi,  kapıcısı olan hanım efendiler Hendek’ten kazandıkları büyük paralarla tatil merkezlerinde veya büyük şehirlerde fink atıyor. Tabi ki Hendek’e yatırım yaparak ekonomik gelişimine büyük hareketlilik katan bu işletmecilerin yaptıklarına nankör değiliz ama yapmadıklarını görmeyecek kadarda kör değiliz. Değerli sanayicilerimiz Hendek’te üst düzey başarılara imza atacak sporcular var. Organize sanayiden  çıktıktan sonra ışıklardan sola dönmeyin sağ tarafta Hendek var çıkın basın huzurunda Hendek’te spor yapılması için şu kadar bağış yaptım deyin ,yada demeyin gizli yapın ne yaparsanız yapın ama yapın. Bekliyorsunuz ki Belediye Başkanı  bir görevli göndersin oda  gelsin istesin birileri kapılarınızı aşındırsın size kendinizi önemli hissettirsin  vs vs vs yok kardeşim öyle bu ilçenin iş gücünden faydalanıp malına mal katarken ilçeye de bir şeyler bırakacaksın evet beyler pamuk eller cebe tüm spor branşlarında yeni sezon başlıyor kulüp idareciliği  yapmaya çalışan yürekli,  gönüllü insanlara , gençlere açmaya çalıştığı yolda biraz destek verin destek verin Hendek büyüsün, destek verin Hendek tüm spor branşlarıyla ülkeyle yarışır duruma gelsin… Lütfen Sayın Belediye Başkanı bu konuda bir çalışma yapın aksi takdirde spor kulüplerimizin yarınları yok. Spora yapacağınız yatırım iki yüzlü siyasete yapacağınızdan yatırımlardan daha kalıcı eserler bırakacatır ardınızda…

   İlçe spor müdürümüz Sayın Feyzullah Köstereli aynı zamanda Hendek güreş ihtisas kulübünün de başkanlığını yürütmekte kendisine bu durumun etik olup olmadığını sorduğumda etik olduğunu söylemişti. Bir kamu kuruluşunda  çalışırken herhangi bir  spor kulübünde başkanlık yapmanın sakıncası yoktur muhakkak ama ilçe spor müdürüyseniz her spor  branşa eşit mesafede olduğunuzu göstermek için herhangi bir spor kulübüne başkan yada yönetici olmazsınız bence asıl etik olan sanırım bu. Sayın Feyzullah Köstereli beyin bu konudaki kararını yeniden gözden geçirmesini sağ duyulu davranıp doğru karar vermesini bekliyorum..

  Akova sporda çok başarılı bir sezon geçirerek Bayburt il özel idare takımında profesyonel futbol hayatına ilk adımı atan sevgili sporcum İlkay Bilge’yi kutluyorum, bu transferde hiçbir maddi çıkar gözetmeden bedelsiz olarak sporcusunun transferini sağlayan Akova spor yönetimini de gönülden tebrik ediyorum, inşallah Hendek’imizin genç sporcularından birkaç tanesini üst liglerde görür ve gurur duyarız.

  Tüm ülkemin 30 Ağustos  Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ,ülkemdeki   terörü ,teröre destek vereni ve teröristi  lanetliyorum .

    Kalın sağlıcakla…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.