Nurullah Akçay

Olmadı Beyler

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 3145
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Yıllardır sporun içerisinde öyle yada böyle varımdır. Sporculuk hayatımda iki kez kırmızı kart gördüm on üç yaşında Hendek Esnaf Sporda başladım. Otuz dokuz yaşında Cumayeri sporda bıraktım. Bu süreçte hiç bir rakibime kasti faul yapmadım hiç bir rakibime küfür yada hakaret etmedim sadece kendi işimi yaptım. Takdir buyurulsun ki bıraktıktan sonrada dört yıldır da bu köşede sporun güzelliklerini insanlara aktarmaya çalıştım. Bazen eleştirdim bazen övdüm bazen de takdir ettim. Bunu yaparken kırıcı olmamaya çok gayret ettim. Sanırım bugüne kadarda olmadım ki ters bir dönüş olmadı.

Son yazımda amaç ne başlığında Hendek sporun gideceği yol haritasını bulunduğum yerden net göremediğin için yada ben gibi net göremeyen sevgili taraftarlar için bir netlik talep ettim. Bunu yaparken amacım ne halihazırdaki yönetimin altını oymak nede takımın başındaki Samî hocayı milletin önüne atmaktı. Ben gazeteci değilim anlamamda zaten. Ben neredeyse otuz yıl sahalarda kar çamur bedenen ve ruhen mücadele vermiş fiziki yeterliliğimi kaybedince de kenara çekilmiş bir spor insanıyım. Hayatımda kimsenin sözcülüğünü yada silahtarlığını yapmadım kimseyi taklitte etmedim. Hep neysem o oldum.

Bugün Hendek’te spor konuşulduğunda evvela Hendek Spor konuşulur. Haliyle de çok fazla fikir ve bilgi karmaşası yaşanır. Biz bu bilgiler içinden doğru olanı alır kendi yorumumuzu da katar kamuoyuna sunarız. Belki hoşnut olmayanlar, yada yazdığımızın dışında farklı anlam yükleyerek amacımız dışında değerlendirmeler de olabilir. Bunu insanların kendi vicdanlarına bırakıyorum.

Değerli Hendek Spor yöneticileri bugün giymiş olduğunuz bu ateşten gömlek sadece siz yönetim kurulunu değil hepimizi sarmaktadır. Yanarsak hep beraber yanarız mutlu olursakta hep beraber oluruz. Sizler elinizi taşın altına koydunuz şunu bilin ki biz o taşa baskı uygulamayacağız. Elbette yanlış olanı kabul etmemiz de mümkün değil...

Çıktığımız bu yolda Allah cc yanımızda olsun..

Kalın sağlıcakla...

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Süleyman SEMİZ - 2019-09-14 17:32:32
Çok güzel bir eleştiri. Elini taşın altına koyan.Çalışacak Dünyanın hiç bir yerinde çalışmadan başarı gelmez.Tek kişiye bırakmadan Herkes taşın altına elini koyarsa o zaman bir elin nesi var iki elin sesi var olur ve başarı kaçınılmaz kendiliğinden atlaya zıplaya gelir.saygılar
Taraftar - 2019-09-14 18:53:59
Neden yazdığınızdan rahatsızlık duyan var, anlam vermek zor,zira bu bir 24 saat ve yüzde yüz uğraş ve kabiliyet gerektiren bir uğraş hem maddi hem manevi güce ihtiyaç var ve bu görünen o ki mevcut yönetim ve teknik heyet de mevcut değil.Yönetim oyuncuların yemesi içmesi ve sosyal haytını iyi bir şekilde sağlarsa ve teknik heyet’de adam kayırmadan işini yaparsa o zaman homojen bir takım olur ve buda başarıyı ister istemez getirir, siz eleştireceksiniz’ki Hendekspor’a olan yanlışları ve doğruları görelim ve duyalım, sizi tebrik ediyorum ve makalelerinizi büyük bir heyecanla okuyup takip ediyorum.
ŞENER GÜRSEL - 2019-09-14 22:37:17
En büyük yanlış takımın Kaptan-ı olan ve 17 gol atmış hakan soylu İLE yönetimin pazarlık yapması bu kişi dünkü topçu değil 250 maç 2 lig maçı olan 4 yıl Sarıyer’in takım kaptanı olmuş sonrasında hendekspora gelip takımını kaptan olarak sırtlayan kişiyle pazarlık değil fikir alınıp takım yapılmalıydı hakan soylu İLE pazarlık yapılmaz hakan soyluya gel takım senin para konuşmak çok komik bence ve kaldıki hakan çok bişey de istemezdi bence sadece yaşı itibari ile kendisini garanti altına alacak bir teklife hayır demez di şimdi ise takımımız hem hazır değil hemde izlediğim kadarı İLE 4/5 futbolcu hariç hiçbiri bu ŞANLI formayı giyecek yok saygılarımla
Fatih Karakılıç - 2019-09-15 18:32:48
Kaleminize saglik Nurullah Bey.