Yaşar Aygüneş

Olmadı Başkan !

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 5258
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek AKP ilçe başkanı Sn. Ali Kemal SOFU aracını  “engelli parkına” park ediyor. Bu olay gerek Hendek gerekse Sakarya medyasında haber oluyor. Bende nacizane sosyal medya üzerinden bir engelli olarak hakkımı savunarak başkandan tüm engelli kardeşlerimden özür dilemesini istedim. Buraya kadar her şey normal.

Sonra sn. Sofu sosyal medya üzerinden özür diler gibi yapıyor. Nasıl mı?

İşte böyle…

“25.02.2016 Perşembe günü Büyük Şehir Belediye Başkan'ımızın İlçemize büyük projelerin müjdesi ve planlaması ile ilgili geldiği gün; günün yoğunluğu ve otoparkta yer olmaması sebebiyle aracımı yaklaşık 1 saat süreyle hemen belediyemizin karşısındaki Engelli Parkına çekmiş bulundum. Bu sebeple İlçemizde ki tüm ENGELLİ kardeşlerimizden ÖZÜR DİLİYORUM. Bu vesileyle şahsımı samimi olarak uyaran tüm kardeşlerime de hassasiyetlerinden dolayı TEŞEKKÜR ediyorum.

Bu olayı abartıp aleyhimde karalama kampanyası yapmaya çalışanlara da Hendek’imize daha faydalı işlerle meşgul olmalarını tavsiye ediyorum.”

Neymiş gerekçe büyükşehir belediye başkanı ilçemize gelerek büyük projelerin müjdesini verecekmiş…

Bak bak sen…

Yani başkan heyecanlanmış o yüzden alel acele arabasını hakkı olmayan yere bırakmış. Biz senden sadece “engelli” kardeşlerimizden özür istedik bahane üret demedik ki.

Özür açıklamasının en vahim bölümü de: “Bu olayı abartıp aleyhimde karalama kampanyası yapmaya çalışanlara da Hendek’imize daha faydalı işlerle meşgul olmalarını tavsiye ediyorum.”

Daha faydalı işler derken???

Birincisi o parkların yapılmasına kim vesile oldu? Bilmiyorsan kendi partinin belediye başkanına sorabilirsin yada belediye meclis tutanaklarına bakabilirsin.

İkincisi “engelli” kardeşlerimin hakları faydasız şeyler mi? Ben öyle anladım da.

Ayrıca karalama kampanyası demişsin, ya başkan Allah aşkına kelime oyunu yapma. Biz seni ne diye karalayalım ki?

Keşke sadece özür dileyip bıraksaydın. O mazeretlerinle ve faydasız işlerinle ben bir engelli olarak senin özrünü kabul etmiyorum başkan. “özrü kabahatinden büyük” derler ya, öyle olmuş bu özür başkan.

Siz toplumu yönlendirecek, örnek teşkil edecek, bir makamı işgal ediyorsunuz. Lütfen o makamın sorumluluklarını bilin ve ona göre davranın. Unutmayın bu gün hakkını çiğnediğiniz o “engelli” bireylerin yerlerine sizde adaysınız. Ve adaylığınızın ne zaman sonlanacağına taktir-i ilahi karar verir.

Her alanda saygının hüküm süreceği günlerde buluşmak dileği ile…

Kalın sağlıcakla…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.