Kıymet Tarım Şahin

O ZAMAN ELVEDA

Yazar: Kıymet Tarım Şahin
Tarih:
Okunma: 6245
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

GİDENLERE KÖTÜLERE VE KÖTÜLÜKLERE...

Yeni bir yıla ilk gününe sevdiklerim ve en güzel anılarımla başladım, çocuklarım noah’ım enerjisini de yükledim bütün hüzünlere kafa tutuyorum bu güçle!
Hani bazı arkadaşın vardır yüreğinden kopmuş gitmiştir, arka bahçeye savurur ya da anılarını takvim yaprağı gibi söker atarsın affedemediğin aklına geldikçe hiddetlenirsin.

İşte 2023 de bence arkada bıraktığımız kötü bir arkadaştı kurtulduk, hem de bütün kötülüklerini sırtına yükleyip ve geride bıraktık.
Dünyadaki savaşlar Rusya’nın Ukrayna’daki savaş, orta doğuda bitmeyen savaş ve ülkemizdeki depremler kayıpları, hala sarılamayan yaralar, travmalar, dünyadaki kitlesel nedensiz saldırılar masum çocukların gözyaşı, bu dünyadan ayrılışı ve gözü yaşlı ağlayan anne babaları kim dindirebilir. Bu kara hüzün geride kaldı umuyorum. Sildim gözyaşlarını hüznü acıları kederleri yükledim 2023’e ve en uzağa dönülmez uzayın boşluklarına fırlattım.

Şimdi zencefilli portakallı anılarımı yazıyorum, geleceğe güzelliklere badem şekeri tadında anılarıma sıkıştırdım bir tutam karanfille hoş geldin 2024 hazine kutundan tüm güzellikleri sun bize umuda güzelliklere ihtiyacımız var bütün dünya haydi astral seyahata gülmeye kahkahalarınızı duymak istiyorum ey insanoğlu!

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.