Nurullah Akçay

Neredesiniz beyler

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1280
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bağcılar Sporu yendik ve üçüncü lig terfi maçlarının finaline geldik. Çok uzun bir maraton olmadı. Takdir edilmesi gereken. Pandeminin ardından alınan lige katılma kararı ve uygulamaya koyulmasıydı. Son derece cesurca alınan bu karar için Adil başkanı ve yönetimini kutluyorum. İnşallah da pazar günü Hendek tarihinde bir dönüm noktası olacak hasretini çektiğimiz üçüncü lige çıkacağız. Artık hiç şüphem kalmadı. Takım finale çıktığı için şehirde yapılan karşılama  şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizin açık kanıtı. Yalnız ben burada MHP yönetimi ve başkanı gibi tüm siyasi parti ilçe başkanlarını da görmek isterdim. Bırakın takımı karşılamayı ne bir maça gidildi nede sosyal medyada bir tebrik yazısı yazıldı. Anladığım kadarıyla takımı Turgut Babaoğlu'nun sanıyorlar ve destek verirlerse siyaseten kayba uğrarlar. Size sadece şunu diyorum yazıklar olsun. Böylesi bir zamanda partizanlık yapmak, bu coşkuyu görmezden gelmek siyaset değil nankörlüktür. Ben çok iyi hatırlıyorum rahmetli Belediye Başkanı Kamil kamışoğlu döneminde bugünkü Belediye Başkanı tribünde canla başla Hendek Sporu destekliyordu. Bugün takıma destek verme şansı kendisine geldi ve haklı olarak sahip çıktı. Peki siz neredesiniz beyler, safınız belli olsun. Ya Hendek için değerlerine sahip çıkın yada boş siyaset yapmayın. Şahsen hiç yakışmıyor. Kol kırılır yen içinde kalır. Hiç bir şekilde siyasete malzeme olmayacak Hendek'in değerleri vardır. Bunların en kıymetlisi de Hendek Spordur. Destek olmak, takımın yanında olmak, sahip çıkmak, her görüşten Hendeklinin sonuna kadar hakkıdır. İnşallah Pazar günü oynanacak final maçına da gelmezsinizde milletde İrlandalıları iyice bir görür.
Talip hocamı beraberindeki heyeti, futbolcu kardeşlerimi, bize yaşattıkları bu gururlu sevinç için gönülden kutluyorum. Pazar günü kazanacağımızdam hiç bir şüphem yok. Bazı kesimler istemese bile şehir yerinden oynadı ve hedefe gidiyor. Bizlere düşen sonuç ne olursa olsun bu takım için emek veren herkese sahip çıkmak yanında olmaktır.
Şimdi şampiyon gelecek rica ediyorum herkes ayağa kalksın...
Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Cavit yılmaz - 2021-07-08 20:48:33
Sporla siyaseti karıştırmamak gerekir futbol tüm görüşten insanları birleştiren bir unsurdur böyle bakmak böyle görmek gerekir bizim hendek olarakda gelenek ve göreneklerimiz bunu gerektirir şimdi bir olma birlik olma dirlik olma zamanı haydi hendek hep destek tam destek