Nurullah Akçay

MARKA OLMAK

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2966
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek Spor bu şehrin markasıdır. 1949 yılından beri şerefiyle onuruyla haysiyetiyle bazen yoklukla bazen varlıkla ama hep var olan bir camiadır. Kimler gelip geçmedi bir formanın içinden. Üç Hendek kulübünün birleşmesiyle lacivert siyah ve beyaz olarak aldı forma renklerini. Bundandır bu üç kulüpte top oynamış büyüklerimizi de şanlı Hendek Spor tarihine yazarız bir çoğu hakkın rahmetine kavuşmuş kalan abilerimizde halen tribün de yerini alır takımını izler. Bu sene yönetim 70 yıl kapsamında hatıra formalar yaptırdı. Sosyal paylaşım sitelerinde görülen formaya bir haylide talep oldu. Hatta şehir dışından bile talep var. Ortak payda herkes takımıma faydam dokunsun düşüncesinde hal böyle olunca da bu talebin karşılanma noktasında bazı sıkıntılar doğdu. Bu sorun halledilebilir bir sorun. Derhal ve acilen bir Hendek Spor store açılmalı ve farklı ürün yelpazesi oluşturularak kulübe gelir sağlamalı. Bunun yanında bir taraftar lokali de fevkalâde olur. Organize olmakta sorun yaşayan cefakâr Hendek Spor taraftarı için de bir merkez oluşturulmuş olacaktır. Evet biz bu şehrin spor markasıyız fakat bunu söylemek değil uygulamak önemli

Yarın oynayacağımız Kütahya Belediye Spor maçı inşallah çok daha iyi günlerin başlangıcı olur. 70 yıllık tarihi olan bir kulübün artık hak ettiği lige yükselmesi en büyük arzumuz. Biz şehir olarak elimizden geleni yapalım takdir yüce rabbimindir.

Bugün kulübün başında bulunan yönetimi ve başkanı beğenmiyor olabilirsiniz. Hoca sizin istediğiniz gibi oynatmıyor olabilir. Futbolcular yetersiz diyebilirsiniz ama bugün susun. Hepimiz bu takımın bir parçasıyız hepimizin hayali aynı, gün kin nefret kusacak gün değil, gün birlik beraberlik günüdür, gün takımına her şeyiyle sahip çıkıp sonuna kadar destek günüdür.

Gün HENDEK SPOR günüdür, kazamız mübarek olsun

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Kamil saylan - 2020-01-18 15:37:21
Helal olsun
Hendekli spor sever - 2020-01-18 15:40:39
Bu fikirleri yönetim neden düşünmüyor her şeyi söylemek mi lazım..sen neden köşe yazarlığı yapıyorsun takımın içinde olsan daha çok faydan dokunmaz mı
Hendekli spor sever - 2020-01-18 15:42:14
camia olarak kenetlenmeliyiz,yazar çok iyi duygu vermiş,bizede takıma sahip çıkmak düşüyor