Nurullah Akçay

Lider olmak yetmez

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2634
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek Spor Bal ligini ilk yarısını lider olarak tamamladı. Son haftalarda kazanırken zorlandığını gördüm,tabiki kimse sen lidersin buyur gel atabildiğin kadar at demeyecek fakat lider takımda yenmek için bu kadar zorlanmayacak.

Evvela kaptan Hakan bir ay içinde 2 kez sakatlandı, sanırım kaptan kendine bakmıyor. Ligi basit görüyor da olabilir, bu lig segmentinin üzerinde bir futbolcu ve bizim kendisinden beklentimiz ligin başındaki oyununa ve sağlığına yeniden dönmesi.

Son yapılan basın toplantısında transfer konusunda detaylı bir açıklama olmadı, görülen şu ki transfer şart tabi eğer hedef düşüncemiz değişmezse. sanmıyorum ki değişsin

Bir önceki yazımızda seyircinin beklentisi olan bir tribün lideri meselesi vardı. Yönetim ilçeye yabancı değil kim nerede ne yapıyor hepsini bilir, buradan bir lider ismi yazmak istemiyorum ama rica ediyorum bu konuya ehemmiyet gösterilsin. Bu lider takım guruptaki herhangi bir takımım olsa uğultudan sahaya giremezsiniz, denizleri aşıyorken derede kalmayalım. Tarihi bir şans yakalandı,bunu çok iyi değerlendirip Hendeksporumuzu layık olduğu lige çıkaralım..

Her şey gönlünüzce olsun, kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Emre Bayraklı - 2018-12-17 22:41:02
Yorumunuz tam yerinde dogru tespit ben isim verebilirim tribun lideri icin amigo fatih en idealdir...kendiside sicak bakiyor bu ise ilce olarak kenetlendik yalniz bize 90 dk susmayacak taraftar gurubuna ihtiyacımız var oda amigo fatih liderliğinde olur...