Nurullah Akçay

KİRALIK

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2124
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Sakarya spor yönetimi bir yerlere mesaj göndermek için son derece yanlış bir yöntem seçmiştir. Formanın önünde yazan kiralık yazısını gördüğüm anda yüzüm kızardı. Bu nasıl bir gaflettir, bu nasıl bir yöneticilik anlayışıdır ki tüm şehrin yüzünü yere düşürdü. Belli ki bu iş sizin işiniz değil. Tavsiyem derhal istifa ederek bu ayıbınızla kendi köşenizde ebedi yaşayın. Bize çanak tutan yanlışlarınızı görmezden gelip bu ortamı hazırlayan Sakarya basını ve siyasileri de sizin kadar suçludur. Sakarya bir vilayetse Sakarya Spor bir Cumhuriyettir

Bu hafta sonu Hendek’te lideri yani Kütahya Belediye Sporu konuk edeceğiz.  Bizim için ya tamam ya devam niteliğinde bir maç olacak. Gerek sosyal medyada gerek yerel basında seyirciye bu maç için davet var. Evet gerçekten bu sezon çıkacağımız en önemli maçımız bu olacak. Eğer kazanırsak her hafta bir final oynayacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Son hazırlık maçında takımın temposunu çok beğenmedim. Ama nihayetinde bir hazırlık maçıydı ve eksiklerimiz vardı. Birde lig maçıyla hazırlık maçının ambiyansı aynı olmuyor. İnşallah bu hafta sonu seyirci, futbolcu, yönetici ve hocasıyla bir bütün olarak en kritik doksan dakikayı galibiyetle bitirir önümüze daha güvenle bakarız.

Buradan özellikle bir konuya değinmek istiyorum. Hendek Muay Thai sporcuları maddiyatsızlıktan dolayı müsabakalara katılamayacağını açıkladı. Buradan Hendekli iş adamlarına esnafa ve siyasilere sadece şunu diyorum. Allah aşkına İsa, Musa, Muhammed aşkına bir dönün bakın bir ilgilenin bir hal hatır sorun.

Sevgili Nurkan Kayacık hocamı tebrik ediyorum. Milli takımlara yetiştirdiği onca sporcudan sonra birde hoca yetiştirerek bizlerin göğsünü kabarttı. Tebrikler hocam tebrikler ve başarılar Ümit Atış hocam

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.