Nurullah Akçay

KAVGA İSTEMİYORUZ

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 7697
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendekspor BAL ligi, 3. lig maçları oynamaya başladığı günden beri yerel basın ve Hendekspor arasında bir kaos bir didişme bir kavga var.

Paylaşılamayan nedir anlamış değilim. Her sezon muhakkak bir sebep bulunup sosyal medyada yada yerel basında sürekli ama sürekli bir atışma bir kovalamaca var. Şahsen bıktım valla. Ben Hendekspor dendiğinde herkesin etrafında toplandığı, başarı için kenetlendiği bir ortak hareket görmek istiyorum. Yıllardır bu böyleydi. Ne oldu da bu kadar parçalar haline gelindi.

Düne kadar Hendekspor’u umursamayanlar, hatta varlığından haberi olmayanlar bugün sözde Hendekspor başarısı için şuursuzca ayrımcılık yaparak taraftarı yönetimi ve basını bölüyor. 3. Lig serüveninin erken bitmesinde en önemli etken bu kavgalardı. Birlik olunmadı, beraber hareket edilemedi. Herkes kendi doğrusu ile kamuoyunda söz sahibi olmaya güya çok biliyorum ama dikkate alınmıyorum nidaları atarak takımın küme düşmesine destek oldu. Takım düşüncede ben demedim mi ukalalığı yaparak ortalıkta gezindi.

Ben bir taraftar olarak yeter artık bıktık diyorum. Yeni sezon başlarken çıkarılan balta, kazma ne varsa gömün. Aksi takdirde kavgayı kim çıkarırsa karşısına tüm Hendek olarak dikileceğimizi ve hesap soracağımızı bilmesini istiyorum. Kafası olup beyni olmayan futboldan, spor ruhundan anlamayan kendini bilmezleri son kez uyarıyorum. Taraftarın sabrı kalmadı. Biz galibiyette de, mağlubiyette de beraber olan bir Hendek istiyoruz. Aksi davranan bedelini öder.

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Hikmet yılmaz - 2022-07-14 13:53:46
Ağzınıza sağlık sevgili Nurullah hocam hernedense Hendekte bir birini kıskanmak köstek olmak bir meziyetmiş gibi algılanıyorBasın geçtiğimiz günlerde Tayfur Havuççu turnuvasına ev sahipliği yaptığımız turnuvada ilgisiz kaldıhatta Masrafların Belediye mi karşıladı diye asılsız haberlere yer verildi aslında çok faydalı bir organizede ilçemize çok fazla ilgi gördü fakat basın yeterince ilgilenmeyince halkta ilgi göstermediArtık herşeyi birtarafa bırakıp sizinde söylediğiniz gibi beraber olma zamanıKalemine sağlı sevgili Hocam
Hendekli - 2022-07-15 10:41:12
Nedenleri araştırılmalı. Herkez Hendekliyiz Hendeksporluyuz diyor ama lafta. Bazıları maça gelmeden Hendeksporlu oldular. Yönetime girdiler. Emek verenlerin emekleri yok sayıldı. Bu konuda ben gazeteci abilerin yanındayım ve destekçisiyim konuyu az çok biliyorum. Hendeklilik lafta olmuyor gerçekten Hendekli olmak lazım emek verenlerin onure edilmesi lazım. Bugüne kadar maçlara gelmeyenler klüpten maaş alıp basın sorumlusu olacaksa orada Hendek gazetecileri haklı. Futbolcu yada teknik direktör transfer etsinler dışardan basın mensubu değil
mümin ateş - 2022-07-15 17:24:47
hendek spor rant kapısı haline gelince sevdalılarıda çoğaldı,kimisi şirin görünüp yönetimlerin etrafında dolaşırken kimiside eline kalemi alarak korku verip kendini saydırmaya çalıştı,hendek spor profesyonel oldu ama şehrin önemli kısımları amatör kaldı,kavga çıkararak kendini göstermeye çalışan güruh sizinde dediğiniz gibi takım küme düşerken saç taradı..anlayana..
Oğuzhan SELİM - 2022-08-18 22:34:24
Alkışlı yorum.