Nurullah Akçay

İhanetin Bedeli

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 10863
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Uzun yıllardır Hendek'te spor adına tesisleşme noktasında yapılabilecek en kapsamlı ve değerli proje eski stadyumun da dahil olduğu spor kompleksi projesidir. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu dün Meclis toplantısında anlattı kimin bu projeyi iptal etmek istediğini.

Hendek'te sporun geleceğine yön verecek olan bu proje maalesef eski belediye başkanı ve milletvekili Ali İnci tarafından geçmişte menfaat ilişkileri kurarak edindiği siyasi çevreden birileriyle projeyi durma noktasına getirmiştir. Elbette onun dediği gibi olmayacak.

Elbette Hendek insanı bu değere kavuşacak. İstediği kadar engelleme girişiminde bulunsun iyiler kazanmaya devam edecek. Hiç bir gerekçe göstermeden millet bahçesi bahanesiyle bu projeyi engellemek ihanetin dik alasıdır. Hiç bir siyasi kimliği olmayan perde arkasında menfi siyasetini yapmaya çalışan Ali İnci maalesef maskesini kendi eliyle düşürmüştür. Ak Parti Hendek yönetimi projeye verdiği desteği daha güçlü bir sesle haykırmalı. Ali İnci'nin bu hamlesini yalnız bırakmalıdır. Aksi takdirde töhmet altında kalacak ve partiler arası ittifaka yeterince sahip çıkamayacaklardır. Kimse böyle bir ihanetin içinde bulunmak istemeyecektir diye düşünüyorum.

Yirmi yıla yakın belediye başkanlığı yapan eski bir siyasinin fark etmediği yada başka işlerden başını kaldırıp görmediği alanı mükemmel bir proje ile taçlandıran belediye başkanını durdurmaya çalışması. Kendine gelecekte bir koltuk kapma hayali yaşayan atıldan başka bir şey olamayan ve başkanlık sürecinde hep farklı hayaller kuran samimi olamayan bir insanın hayal döngüsüne Hendek kurban edilemez. Bu projeyi durdurmaya çalışmanın literatürdeki karşılığı da aleni ihanettir. Spor siyasetin kurbanı edilmeye çalışılıyor elle tutulur bir bahane olmadan yapılan bu hareketi şiddetle

 kınıyorum ve lütfen Hendek'in önünü kapatmayı bırakın diyorum..

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Abdurrahman İşmuratlar - 2020-10-08 20:35:40
Geçmişte yaptıklarına ses çıkarılmayan hatta desteklenen kişi şimdi kendini Hendek ve halkından büyük görüyor.
Hendekli spor sever - 2020-10-08 23:13:08
sonunda dos doğru yazan birisi çıktı
Hikmet Yılmaz - 2020-10-10 17:01:21
Tilki avlanmaya çıkar bakar bir dalda geyik budu görür ve o bir tuzak olabileceğini düşünür yakın bir yere yatarArkasından kurt gelir ve ne o tilki kardeş der karşında geyik budu haklısın kurt kardeş ama ben bugün oruçluyum derKurt müsade edersen yiyebilirmiyim derTilki buyrun der kurt buda yapışmasıyla bir patlama olur kurt yarı canlı yere yığılır tilki de başlar geyik budunu yemeyeKurt yerı canlı hani tilki kardeş sen niyetliydinTilkide az önce top patladıya der. Sn T. Babaoğlu sahaya indi takip etmekte zorlandığımız çalışmalar ard arda gelen projeler Kurtları ve Yalancı Pehlivanları belliki rahatsız etmiş. Bu durum AKP teşkilatınıda zaafa uğratıyor. Eski camlar bardak oldu be kardeşim nöbetçi çavuşu gibi mahalle mahalle dolaşıyor bun ben yaptım şunu ben yaptım allah aşkına bırak artık Hendek nefes aldı senin yaptıkların senin olsun Ağzına sağlın Nurullah hocam