Nurullah Akçay

HERŞEY GÜZEL OLACAK MI ?

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 6493
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bugünkü yazımda bir önce ki yazımıza yorum yazan Okurumuzun  sorusunu cevaplayarak başlamak istiyorum, ilçemizde Down sendromlu ve otizmli çocuklar için ne gibi çalışmalar olacak diye bir soru sorulmuştu. Konu ile ilgili ilçe spor müdürü Sayın Feyzullah Köstereli  ile görüştüm. Bu yönde bir planlarının olduğunu hatta 4 aydır yüzme eğitimiyle ilk çalışmalara başlandığını , önümüzdeki süreçte daha geniş kapsamlı çalışmalar yapılacağını söyledi.  Sayın ilçe spor müdürü bir noktaya dikkat çekti ki kendisinin de elini kolunun bağlandığı noktada burası, ödenek konusunda problemler yaşandığı,  işlerin haydi ol demekle olmadığı bir düzende olduğumuzu hatırlattı ama yine de ben bu soruya aldığım cevapla bir nebzede olsun rahatladım.  Hazırlanmış olan planların uygulamaya dökülmesi kendi elimizde olmayan gecikmelere gebe kalmış durumda, hal çokta umutsuz değil kısacası. İnşallah en kısa sürede bu gençlerimiz için gerekli tesislerin ve ortamın hazırlanması ile onları da aktif spor ve sosyal hayat içerisinde olmaları gereken yerlerde görürüz.  Sayın ilçe spor müdürüne bu konunun takipçisi olacağımızı da bildirdim.

          İlçemizde yapılması planlanan bir sentetik saha var ilçe spor müdürümüz bu konuda ödeneğin çıktığını fakat henüz nakit olarak ilçe spor müdürlüğümüzün hesabına geçirilmediğini söyledi. İnşallah spor salonu gibi şehrin dışında bir tesis inşa edilerek futbol seyircisi de en minimuma indirilmez.Spor salonumuz mükemmel bir tesis olduğu halde ulaşım sorunu yüzünden müsabakalarımızı elin parmakları kadar kişi ile tamamlayabildik ve üstelikte takımımız 2. profesyonel ligde mücadele ettiği halde.

         Yazılarımda sürekli Hendek’te birlik beraberlik çağrısında bulundum ama maalesef görüyorum ki bizim bu feryatlarımız hiç duyulacak gibi değil evet bende vazgeçtim artık birlik çağrısı yapmıyorum  en son A.S.K.F başkanlık seçiminde bile bir olamayan Hendek’imizin güzide kulüp yöneticileri günlük menfaatleri yüzünden diğer Hendek kulüplerini ve onların geleceğini hiç düşünmeden hareket edebiliyor. Ne zaman birlik olunması konusunda birileri pürüz çıkardıysa zararını tüm Hendek gördü. Yıllar önce Hendek’te  3 spor kulübü birleşerek Hendek sporu kurdu amaç profesyonel ligde mücadele etmekti fakat bir türlü kısmet olmadı tabi nasıl olsun her dönem içimizde İrlandalılar vardı tıpkı bu gün olduğu gibi.  Hendek’ te sportif anlamda gelişim için bazı egolarımızdan kurtulmamız lazım , ben değil biz dememiz lazım var mı öyle bir babayiğit … Yok tam da bu noktada bende birlik çağrısı yapmıyorum.

         Voleybol takımımız 2.ligde mücadele etmek için tüm takım bir arada Hendek’te ki kendi tesislerimizde gün de 2 çalışmayla lige hazırlanıyor… Hayır canım tabi ki böyle bir şey yok ne zaman olacak oda bilinmiyor, bendeki sadece bir heves yazıvereyim dedim belki bir gün gerçekleşir.  Lig başlamasına çok az bir zaman kala finans sorununu halletmeye çalışan İdris hoca yardımcı hocaları ile birlikte sezona hazırlanmaya çalışıyor, çeşitli nedenlerle 45 gün şehir dışında kalınca çalışmalara yardımcı hocalar nezaretinde başlanmış.  Bu takım ligde başarılı olamazsa kimlerin yüreği yanacak bu ilçede çok merak ediyorum.

      İnşallah bir gün bizde köşemizde sorunların bittiği, başarıların uzun uzadıya yazıldığı, gerçekten birliğin sağlandığı tüm Hendek’imi kapsayan güzelliklerin yaşandığı yazılar yazmak nasip olur umuduyla…

Son olarak 17 Ağustos 1999 yılı depreminin 16.yıldönümü nedeniyle Yitirdiğimiz deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine başsağlığı diliyorum.

     Kalın sağlıcakla…

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.