Nurullah Akçay

Haydi Hendek Buyurun Maça

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1939
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bu hafta sonu Hendek Atatürk stadyumu lideri ağırlayacak. Aslında lig bizim için bu hafta sonu başlayacak. Takımımız lider olarak yeni zemine çıkacak ve bize düşen de orada olmak ama hınca hınç orada olmak. Kendi sahamızda oynamadan liderliğe kadar yükselen bu takıma destek olmak boyun borcudur. Şampiyonluktan konuşmak için çok erken ama rakip takımlar bunu şehir olarak istediğimizi anlamalı ve buraya gelirken puan hayali ile değil gezmeye gelmeli.

Değerli başkan ve yönetim kurulu da bu maça bir karnaval havasıyla ilçeyi hazırlamalı bayrak, şapka vb. hazırlıklar yapılmalı gerçekten şampiyon olmak istediğimizi BAL ligi 10 . Gruba inandırmalıyız.

Sonuç ne olursa olsun evvela centilmence rakibi karşılayıp uğurlamalı evlatlarımızı da alkışlamalıyız. O zaman haydi Hendek pazar günü maça diyelim.

Buradan bir eleştiri TRT televizyonuna yapmak istiyorum. Macaristan’da yapılan büyükler Dünya güreş şampiyonasında güreşçimiz Metehan Başar’ın müsabakasının ne duyurusu yapıldı nede konuya dikkat çekildi. Futbol programı içinde müsabaka başlarken yayına alındı. Bir iki röportaj yapıldı yayın bitti. Bilmiyorum Metehan TRT’nin dikkatini çekmek için daha ne yapacaktı. Bu ayıbı görüp umursamayan medya mensupları da TRT kadar suçludur. Fenerbahçe hocasını yolladığı günden beri tüm TV Spor programları bunu konuşuyor. Bende diyorum ki Metehan Başar’ın aldığı o dünya şampiyonluğu ve madalya gözünüze girsin.

Ben Metehan kardeşimi ve ona bu şampiyonluk yolunda yardım ve destek veren herkesi canı gönülden kutluyorum. Yolun açık olsun yaşattığın bu emsalsiz gurur için millet olarak minnettarız..

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.