Nurullah Akçay

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1914
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Bölgesel Amatör (Bal) liginde oynamaya başladığımız ilk seneden bu güne hedef koyarak şampiyonluk istedik. Zafer Çakmak ve Sadettin Meraklı başkanların başlattığı hayali Adil Karabulut Başkan ve Yönetimi gerçeğe döndürdü. Elbette ilk yıl eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, son iki yılda Turgut Babaoğlu’nun destekleri göz ardı edilemez. Tabi bu iş memleket işi herkes elini taşın altına koyunca sonuç şampiyonluk oldu. Bize bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

1990 yılında kurulan ve neredeyse her yıl şampiyonluk hedefi olan takımımız otuz yıl sonra hedefine ulaştı. Rahmetli Belediye Başkanı Kamil Kamışoğlu ile başlayan macera Turgut Babaoğlu ile nihayete kavuştu. Bir yerde Kayınpederinin hayalini damat olan Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu gerçekleştirmiş oldu. Yarım kalan iş tamamına ermiş oldu.

Bu bağlamda otuz yıllık macerada kimler olmadı ki; tek tek sayamayacağım. Ama bir isim var ki muhakkak anılması lazım gelen. Değerli büyüğümüz Rıdvan Kırval. Mevlam mekanlarını cennet eylesin. Çok emek verdiler, çok mesai harcadılar ama bu mutlu günü görmek kendilerine nasip olmadı.

Çok duygu yoğunluğu yaşadık ve her Hendek taraftarının bir anısı oldu. Yalova’da, son düdük çaldığında gözlerimiz doldu, yüreğimiz kabardı. Yalova stadında bir hayal gerçek oldu. Sporcu kardeşlerim sevgili Talip hoca sizlere ne dua etsek azdır. Bu başarıda gece gündüz demeden maddi ve manevi emek veren Kulüp Başkanı Adil Karabulut ve Yönetim Kurulu, her biriniz kendi tarihimize altın harflerle yazıldınız. Bu millet sizi asla unutmayacak ve her daim sevgiyle anacak, sağ olun var olun.

Peki şimdi ne olacak. Biz terfi maçları oynarken rakiplerimizin çoğu transferi bitirdi ve kamp programı yaptı. Takımı lige çıkaran yönetim elbette bir plan yapmıştır ve hatta uygulamaya da koymuştur diye düşünüyorum ve inanıyorum. Aksi halde Eylül’de başlayacak lige hazırlık zamanı kalmayacak gibi görünüyor. Şimdilik kamuoyu ile paylaşılan bir bilgi yok. İnşallah tez zamanda transfer meselesi hallolur ve takım derhal sahaya inerek çalışmalara başlar.

Şimdi artık fevri hareket edemeyiz. Artık profesyonellik zamanı ve duygular sadece acı yaşatır. Gerçekçi olmalı ve şahsi beklenti içinde olmadan takımı desteklemeliyiz. Herkes önce ligde kalalım sonrası Allah kerim diyor. Ben bu düşünceye katılmıyorum. Direk hedef koyalım neden ikinci lig olmasın. Buraya çıktıysak oraya da yükseliriz. Küçük düşünenler lütfen benimle hiç bir mecrada bu konuyu tartışmasın..

Sakarya’da bir takım muhalif taraftar gurupları Hendek Spor adıyla kaos ortamı yaratmaya gayret gösteriyor. Bizim Hendek Spor olarak rakibimiz Sakarya Spor değil. Meselenize bizi alet etmeyin. Biz Hendek Sporlu olduğumuz kadar Sakarya Sporluyuzda bölücü olan hiç bir hareke içinde olmayız bölmek isteyene de asla çanak tutmayız. İnşallah önümüzdeki sezon en az bir Sakarya takımı daha profesyonel lige çıkar. Biz bununla gurur duyarız asla hasetlenip aleyhte eylem yapmayız.

Daha büyük hedeflere yürümek için bu ilk adımdı. Büyük hayaller kuralım, yapanların bizden fazlası yok. Tek fark var emin olun oda mantalite farkı. Biz isteyelim yeter ki bir kere oldu bir daha olacak..

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Oğuzhan Selim - 2021-07-14 19:49:55
Sayın Akçay, sizinle birlikte bu heyecanı yaşamak ve tarihe tanıklık etmek benim için oldukça onur verici bir anı oldu inşallah Hendek Sporumuzun bundan sonraki başarılarına da birlikte tanık olacağız. #beklebizi2.lig