Yaşar Aygüneş

GÜNDEM DEĞİŞMESİN

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 2657
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Dün...
Saat 15.30 civarı, MHP Genel Başkanı Sn. Devlet BAHÇELİ ülke gündemiyle alakalı tweet atıyor. Öyle tweetlerki yerden göğe kadar haklı.
Doğan görünümlü şahin misali, müttefik görünümlü ABD ülkemizi yaptırım zırvalığı adı altında alenen tehdit ediyor.
Ve bir tweet:
“Hiçbir ambargo, hiçbir yaptırım, hiçbir baskı ve tehdit bizi yolumuzdan döndüremez. Bu vesileyle bir çalışıyorsak on çalışacağız, bir yapıyorsak yüz yapmayı deneyeceğiz. Hiç kimseye eyvallah demeyeceğiz, muhannete muhtaç düşmeyeceğiz.” Hay bin yaşa genel başkanım.
Ve bir tweet daha
“Türkiye kimden silah alıp almayacağını ona buna soracak değildir. ABD izin ve onay makamı hiç değildir. Aksi tertip, teklif ve telkinler küstahlığın dik alasıdır.”
Cumhur ittifakının gücü tüm dünyadan hissediliyor. Artık öyle sizden korkacak, karşınızda ezilip büzülecek idareciler bizde yok. Amerikaymış, Rusyaymış, Çinmiş yok bilmem neymiş ağzınızın ortasına şamarı yersiniz. Hem Cumhur Başkanımız hemde liderimiz Devlet bey;size, Türk düşmanlarına gerekli cevabı verecektir hemide en üst perdeden. Tabii burda tüm mesele Cumhur ittifakının tek yumruk olması şartı. Bir olacağız, pür dikkat liderlerimizi takip edeceğiz. Ne diyorlarsa ne yapıyorlarsa arkalarında dimdik duracağız. İçimize sızan üç-beş fitnecinin oyunları karşısında uyanık olacağız.
Bakın İçişleri bakanımız Soylunun meclisteki konuşma üslubuna. Bundan sonra kim bu vatana karşı ise cevap bu üslupla verilecek. Öyle kıytırık mızmız bir cevap beklenmesin.
Devlet bey tweetlerine devam ediyor;
“HDP, 2016’dan bugüne kadar, ki 2020’de dahil olmak üzere 285 milyon 888 bin lira hazine yardımı almıştır. Yine bu tarihler arasında Kandil ruhsatlı bölücü milletvekillerinin aldığı toplam milletvekili maaş tutarı ise 39 milyon 88 bin 872 liradır.”
Resmen katil besliyormuşuz ya...
Dünkü tweetlerin en önemli konusu bence bu. İçte birlik sağlanmadan dışa meydan okunmaz. Bu yara acil hemide çok acil tedavi edilmeli.
“HDP’nin kapatılmasına karşı çıkan CHP’li sözcüler, demokrasi istismarcısı İP’in Başkanı ve AK Parti’nin içindeki bazı yöneticiler cevap versinler; Türk devletinin ihaneti beslemesi, mermi, bomba, mayın, keleş masraflarını karşılaması olacak ve makul görülecek şey midir?” Bu terör yuvasının kapanmasına karşı çıkan kim varsa, payı mayı yok haysiyetsizdir, haysiyetsizdir, haysiyetsizdir...
Devam ediyor tweetler;
“HDP açılmamak üzere kapatılmalıdır. Etnik bölücülüğü ve terörü referans alan hiçbir parti kuruluşuna da müsaade edilmemelidir. Gerekirse Anayasa’da düzenleme yapalım, gerekirse Siyasi Partiler Kanunu ve Türk Ceza Kanunu’nda reform yapalım, bu kanayan yarayı durduralım.”
İşte o zaman ooooohhhhh diyeceğiz. Sn. Soylu’nun sözü tam anlamıyla yerine gelecek. Oooohhhhh diyeceğiz var mı ötesi.
“Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin geleceğini güvenceye alacak her adıma, her karara, her girişime, her çetin imtihana sonuna kadar vardır ve hazırdır. Gelin bu ateşi söndürelim, gelin bu devrana son verelim. Gelin bu hesabı soralım.” Diyerek tweetlerine son veriyor bilge Lider Devlet bey.
Her siyasetçi gibi koltuk istemiyor makam istemiyor. Bakanlık, müsteşarlık gibi dertleri yok. Siyasette eşi benzeri olmayan bu güzel insana kulak verin. Tek derdi vatan, tek derdi millet olan bu değerin kıymetini bilelim.
Akşam üzeri adının önünde Prof etiketi olan bir zavallının açıklamaları gündeme düşüyor. Hadsizlik ahlaksızlık dolu açıklamalar gündemde en öne çıkıyor.
Oysa....
Ülkemizin çok daha önemli konuları Devlet bey tarafından gündeme taşınmışken, birilerimi bu Prof’a yol verdi. Suflör kim acaba. Gündem mi değiştirilmeye çalışıldı. Bu bel altı muhabbetlerine Feto’da çok rastlardık. Dinler arası diyalogçular, Ergenekon davası ayağına ordumuza sızmalar, güneydoğuda kazılan hendekler hep ayni taktiğe benziyor.
Amma bu sefer gündemi adam olamamış ama Prof olmuş bu şarlatanla değiştirmenize izin vermeyeceğiz.
Bu kervan yola çıktı beyler. Türk-İslam birliğini kurana kadarda durmayacak. HDP’de kapanacak.
Ülkemize karşı olanlar muradına eremeyecek. 2023 Lider Ülke Türkiye yürüyüşümüz güçlenerek, katlanarak devam edecek.
Milli sanayı hamlemizle, iha’larımızla,siha’larımızla gümbür gümbür ilerliyoruz. Eski bir sloganımız vardı:” Ne Amerika ne Rusya ne Çin, her şey Türk tarafından Türk için “
Rehber Kur’an hedef Turan diyerek gümbür gümbür ilerliyoruz.
Yastığımız mezar taşı yorganımız kar olsun, biz bu yoldan döner isek namus bize ar olsun...
Sağ kalın sağlıcakla kalın...

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Cemil Babaoğlu - 2020-12-17 12:55:06
Ne Amerika ne Rusya ne Çin, her şey Türk tarafından Türk için “Rehber Kur’an hedef Turan diyerek gümbür gümbür ilerliyoruz. Yastığımız mezar taşı yorganımız kar olsun, biz bu yoldan döner isek namus bize ar olsun...
Nedim Silahli - 2020-12-17 13:29:31
Ağzına yüreğine kalemine sağlık helalin var inşallah Rabbim milletimizi hayırlıysa hedefe ulaştırır. Nankör'e, hain'e, Terörist'e, kafir'e ve güzel yirdum TÜRKIYE'me göz diken kirli planlar kuranlara Rabbim fırsat vermesin inşallah....
Ercan Kanar - 2020-12-17 16:32:33
Türkmen Beyim Her zaman olduğu gibi Ülke ve millet çıkarlı eksende gündemi değerlendirmiş ve TÜRK Düşmanlarından tam da beklediğimiz şer odaklarından sesler gelmeye başlamıştır.Sayın Reis im sizlerde kaleminizle anlaşılmasına destek olmuşsunuz Yüreğinize sağlık Reisim.Saygılarımla
Hüseyin Şimşir - 2020-12-17 18:24:03
Yüreğine sağlık Reisim.