Nurullah Akçay

Gelecekte Birgün Gelecek

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 2026
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Tüm dünyanın ciddi bir süreçten geçtiği böyle zamanlarda insanın içinden de yazmak için İlham da gelmiyor. Kaldı ki ben spor yazıyorum insan hayatının söz konusu olduğu bir ortamda içinde rekabet taşıyan spor konuları yazmak çokda insancıl bir davranış olamaz. Bundan dolayı spor üzerine söyleceğim tek şey evde olsun, bahçede olsun, yada sokakta olsun herkes kendi ruh ve beden sağlığı için bolca spor yapsın.

En azından şu illet başımızdan gidene kadar vücudu zinde tutmak adına günlük aktiviteler haricinde mutlak egzersiz yapalım.
Evde kalmak zorunda olan ve bilhassa bilim ve tarih konularına merakı olan okurlarıma bir İnternet adresi vermek istiyorum. www.inuha.org adresini ziyaret ederek hem çok fazla reklam içermeyen hemde konulara sade ve anlaşılır bir anlatım sunan fevkalade entelektüel bir portal. Bayan okuyucular içinde astroloji bölümü de düşünülmüş. Valla samimiyetle ben çok beğendim evde tecrit edilmek zorunda kaldığımız bu günlerde bilgi dağarcığımızı doğru bilgilerle donatmak hepimize iyi gelecektir.
En kısa sürede bu kötü günleri geride bırakarak sevdiklerimizle tekrar bir arada olacağımız güzel günleri görmek dileğiyle.
Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.