Nurullah Akçay

Galibiyetin Ardından Hendek

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 3158
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Pazar günü Hendek Atatürk stadyumu harika bir gün yaşadı. Bu şölende emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. takım da galip gelince valla tadından doyulmadı.

Teknik konulara çok girmeden takımla ilgili bir iki tespit bildirmekte isterim. Oyunun ilk 15 dakikalık bölümünde 2 mutlak gol şansı yakalayan Devrek Belediyespor bütün hafta sonumuzu kötü geçirmemize neden olabilirdi. Neyse ki bu olmadı. güzel oyun oynayamasakta kazanmak önemliydi. Zaten eğer büyük oynayacaksanız kötü günde puan alacaksınız ki Hendek Spor bu hafta bana göre aslında bunu gösterdi. Bir zayıf noktamız da kontrataklarda yetersiz kaldık.

Bu tespitleri teknik heyette muhakkak yapmıştır önlemini de alacaktır. Takımın disiplini ve uyumu fevkalade iyi umut verende bu aslında.

Birazda iyi olanları konuşmak gerekirse sol kanatta sürekli oyuna katkı sağlayan Derviş ve ileri uçta 3 gol atarak parlayan Gökhan.

Derviş yapması gereken her şeyi yaptı futbol adına. Fakat ne tesadüftür ki gol pasları sağ kanattan yapılan ortalardan oldu. Tabi ki bu mühim bir şey değil Derviş bize güzel bir futbol ziyafeti verdi.

Tabi ki 3 gol atan Gökhan’a değinmeden geçmek abes olur. Evvela sporcu geçmişini bilmiyorum fakat maçtan bir kaç gün evvel sohbet etme imkanımız oldu. İyi bir sporcu olması yanında fevkalade efendi ve iyi bir spor ahlakına sahip inşallah da Hendek Spor hem Gökhan hem de diğer genç sporcular için bir basamak olacaktır.

Birde stadyumla ilgili bir kaç söz edeyim. Bu hafta görüldü ki bu ilçe profesyonel ligde mücadele edebilir amma bu tribünlerle bu çok zor. Tellerde dikilen insanlar şık görüntü vermiyor bana göre. Acilen boş olan yere ek tribün yapılmalı. Birde değinmeden edemeyeceğim.

Sayın yöneticilere bir uyarı olsun buda. O logo nedir Allah aşkına acilen bu konuda bir yarışma düzenleyip Hendek Spor a yakışan bir amblem yapılmasının sağlayın. Şahsi kanaatim olmamış yeminle.

Bu kadar söz dedikten sonra tabi ki sahada ki başarının asıl emekçisi  Mehmet Ali hocaya ve teknik ekibine teşekkür etmekte boyun borcudur. Emeğinize yüreğinize sağlık, inşallah çok daha güzel başarılar yaşamak dileğiyle...

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.