HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Yunus Emre Kurt

Yunus Emre Kurt

FUTBOLUMUZ BU SEZON BİZLERE NE VAAD EDİYOR

Yazar: Yunus Emre Kurt
Tarih:
Okunma: 5250
Yorum: 2
Yazı Boyutu:
Paylaş:
Türk futbolu her geçen yılda daha da yenileniyor. Ancak bu yıl her zamankinden biraz daha farklı, Türk futbolu bu sezon kabuğunu yenilemiş bir şekilde bizlerin karşısına çıkacak. Gelin hep beraber kademe kademe Türk futboluna bakalım:
   Futbolumuzun zirvesi Süper Lig bu sezon en azından bir önceki sezona nazaran daha heyecanlı, daha zevkli ve en önemlisi rekabet seviyesinin daha üst düzey olduğu bir biçimde geliyor. Geçen sezon sadece iki takımın mücadelesini izlediğimiz ligimiz bu sezon üst sıralarda ikiden fazla kulübün şampiyonluk yarışının yanı sıra orta sıralar ve küme mücadelesinde de önemli karşılaşmalar ile eğlenceli aynı zamanda sert bir lig vaad ediyor. Şampiyonluk yarışında son iki sezonda yüzü gülen Galatasaray şampiyon kadroyu korurken, tıpkı Galatasaray gibi iyi kadrosunu koruyup daha da geliştiren Fenerbahçe de şampiyonluk yarışının önemli isimlerinden. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra son sezonu büyük sıkıntılarla biten ancak o sezonda 2 kupa kaldıran ve kadrosunu Rafa Silva, İmmobile ve Paulista gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş ve şu an ligin en çok transfer yapan takımı Trabzonspor da bu yarış için iddialı takımlar arasındalar. Benim fikrimce bu sezonun sürpriz takımları ise İlhan Palut önderliğinde iyi bir çıkış yakalayan Çaykur Rizespor ve son yılların her zaman gizli favorisi olan Çağdaş Atan'lı Başakşehir olacak. 
   1. Ligde ise harika bir yarış bizleri bekliyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşen Ankaragücü, son play-off finalisti Sakaryaspor ve yine play-off oynayan Kocaelispor ve Çorum FK süper lig yarışının favorileri konumunda. 1. Lig seviyesinin biraz daha üstünde kadroya sahip Ankaragücü ve Süper Lig'den önemli yıldızları kadrolarına katan Sakaryaspor ve Kocaelispor benim bu sene Süper Lig'e çıkmasını beklediğim isimler.
   Son olarak yine kıran kırana geçecek alt ligleriyle birlikte Türk futbolu uzun aradan sonra bence bu yıl iştah kabartıyor. Umarım geçen yıl yaşanan skandallardan ders çıkarmış, bol gollü keyifli maçlarıyla ve en önemlisi Avrupa'da mücadele eden takımlarımızın nice başarılarıyla dolu muhteşem bir sezon seyrederiz. 
   Türkiye 2024-25 Futbol Sezonu hayırlı olsun.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#5361 Hacı kurt - 2024-08-14 23:32:14
Yolun açık olsun YUNUS'UM
#5353 Onur - 2024-08-14 14:49:03
Umarım Fenerbahçe şampiyonluğu ile sonuçlanır.