Yaşar Aygüneş

ERKEN SEÇİM

Yazar: Yaşar Aygüneş
Tarih:
Okunma: 2556
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Seçim demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Demokrasi ile idare edilen her ülkede ülkenin idarecilerini halk seçer.

24 Haziran 2018 tarihinde ülkemiz erken seçime gidiyor.  Bu seçim diğerlerinden çok farklı olacak. Zira sadece ülkemizi idare edecek kişileri seçmekle kalmayacağız, yeni bir sistem olan “Cumhurbaşkanı Hükümet sistemini” ilk kez hayata geçireceğiz.

Eskiden büyüklerimiz “İktidar olmak önemli değil muktedir olmak önemlidir” derlerdi. İnşallah seçilecek olan idareciler ülkemize hizmet noktasında muktedir olurlar.

Erken seçim kararının nasıl alındığı hepinizin malumudur. 15 Temmuz hain kalkışmasının önlenmesinde büyük emeği olan ve o günden sonra sadece DEVLETİM ve MİLLETİM diyen , siyaseti bir kenara bırakan büyük devlet adamı sn. Devlet Bahçeli’nin erken seçim yapılmalı söyleminden bir gün sonra alınan karardır.

Ne diyor sayın Bahçeli: “Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar gereği ülkemiz 3 Kasım 2019’u bekleyecek durumda değildir. “ Haklımı? Bence noktası virgülüne kadar haklı. Ülkemiz hem ekonomik hem de  siyasal anlamda yedi düvele karşı sinsi bir savaşın içindedir. Böyle bir durumda sevdası sadece devleti ve milleti olan sayın Bahçeli’den de başka bir hamle beklenemezdi.  O muhterem kişilikte bekleneni yaptı. Ve erken seçim kararını aldı.

Benim anlamadığım düne kadar erken seçim isteyenlerin bir anda kıvırma mücadelesi.

 Neymiş?

Efendim çok erken değilmiymiş. Yok baskın seçim oldu hazırlıksız yakalandık falan filan.

Arkadaş sen halka hizmet yeri olan teşkilatlarını seçimlere bir ay kala açarsan böyle hazırlıksız yakalanır sonrada oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi ağlarsın. Ağlaaaa…

Şimdi asıl görev siyasetçilerde değil yüce milletimizdedir. Kendini idare edecek olan kişileri ve partileri doğru seçmelidir. Devleti ve Milleti için her türlü fedakarlığı yapan sayın Bahçeli’ye daha önce oy vermemiş her aileden en az bir oy vermek bu milletin borcudur. Zira sayın Bahçeli bu seçimlerden  ne kadar güçlü çıkarsa Türk Devleti o kadar güçlü olur.

Cumhur ittifakının %60 civarı oy alacağını tahmin ediyorum. Bu ittifakta MHP’nin çıkarabileceği en yüksek vekil sayısını çıkarması, gerek hükümetin gerekse milletimizin menfaatinedir. Daha güçlü bir Türkiye’nin olmazsa olmazı ülkücü kadrolardır.

AFRİN harekatına Bozkurt yaparak KIZILELMA’ya gidiyorum beklemesinler diyen o mangal yürekli askerlerimizin inancı gibi milletimizde sandığa gitmeli. Elini Bozkurt yapmasa da vekillik seçiminde ÜÇ HİLAL’e oy vermeli. Memleket sevdalılarına destek olmalı diye düşünüyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle seçimin ülkemize milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Cumhuriyetin yüzüncü yılında daha güçlü bir Türkiye anlayışı ile sandığa gitmenizi umuyorum.

Sağ kalın Sağlıcakla kalın.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Zerrin Gencol - 2018-04-20 09:51:08
Koltukta uyuyakalmak !