Kıymet Tarım Şahin

DÖNME DOLAPLAR

Yazar: Kıymet Tarım Şahin
Tarih:
Okunma: 692
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Lodos rüzgarları esmeye başladı, Ankara’mın kışı çetin, baharı ılık, her şeyin çok yakıştığı, siyaset rüzgarların efendisi esintilerin hanımefendisi, politikanın rüzgar gülü, herkes idealist herkes dönence herkes atlıyor dönme dolaplarına yel değirmenlerine savaş açmışlar rüzgarsız rüzgara boyun eğenler ordusu!

Etrafım bilir siyaseti sevmem buda tercihim siyasetin çok fanatiğiyse dostluğuma leke sürdürmem kitaplar şiirler kek tarifleri daha faydalı sohbettir şefkatim tarafsızım güçlü olanı severim sevileni daha çok severim elbette bir fikrim var ama bu kaderimi belirlemez yazgı yanım değildir, uzun süreden beri tiyatroya gitmedim.

Sanırım izlediğimiz döneklik şovlarından sonra reel bir oyun izliyoruz bazen gazino arenası bazen fikir merdivenleri bazen para takılamayacak kadar dönek pardon, ya dönen dansözler, hangi ara bu kadar şahsiyetsiz, hangi ara çıkarlarınıza komedi maskesi taktınız hangi ara soysuzluğun adını ideoloji yaptınız sahi? Yoksa siz doğuştan mı kıvrak bir bedene sahipsiniz rezaletin son perdesini izliyoruz seçim değil kişiliksizliklerin kar yağışının izliyoruz.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.