Kıymet Tarım Şahin

DİRENSEMDE DÜNYA DEĞİŞİMDE

Yazar: Kıymet Tarım Şahin
Tarih:
Okunma: 651
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Oysa ne güzeldik sandıklarda beyaz sabun kokuları mis gibi yayılır hala o benim vazgeçilmezim nostaljik ezgim! Öyle nöbetçi eczane doktor bilmezdik, dişimiz yorgan ipliğine bağlar hunharca operasyon, birde gemici düğümü ile karın ağrısı bol şekerli ılık su, siz kant diyorsunuz, bal gibi su işte kesmedi mi? Bardak içine ekmek kibrit cosss sanki kibritle tutuştu bütün bedenim korku salar bedenimi arı sokunca önce çamur çelik kaşığı birde zehirlenme, yoğurda sarımsak ye yemezsen azrailler başında, birde rahmetli annem, babaannem, halam profesör doktoru ailenin okudukları okul evveli ezel bilge bilgi ekollerinin üst düzey prof fitalog ve botanikçileri birde o işleri yaparken ciddiler bayağı doktor korkumuz hep onlar yüzünden daha ebelik ve nisaiye bilgilerine girmeyeceğim, a bir de tiken (diken)onların deyimiyle itinayla operasyonla çıkarırlar hatta keneye bizde sakırtlak derler onlarda bizimkilerin bilgi alanında bir de gözleri ultrasondur karnına bakar gebelerin oğlan bu yada kız düşmüş aşağı 10 gün sonra doğar, a bizim bilim kadınlarımız bir de gözleri ile fiziksel dedikodu yaparlar öyle bir bakarlar ki sen utanırsın! Acaba ben çıplakmıyım diye birde namaz kılıyormusun dersin inşallah nasip olur dinde ısrar yok ya yarım saat geçmez, olsun kılarsın inşallah birazdan yine ah kızım ya borç, kalkıp abdestsiz kılacağım geliyor.
Ama yeni nesil koçlar bizimkiler yaşasa meydan bunlara kalmazdı, yaşam koçları auro bilginleri enerji hocaları fitaloglar astrologlar. Ne oluyor nerelere gidiyoruz, enerji verirken sizi dinlerken olanı da alıyorsunuz.
İnternetin başından kalkma boğul yalan yanlış ne varsa arada saat gibi denk gelirsin doğrulara, bir de bilim uzay meteorlar, retrolar bunların ritmik hareketleri sayıların sırları sayıkla ritüelleri uygula zengin bile oluyorsun, çalışmayın boşuna umutlar mı çoğaldı dijital tacirlerimi?
Ne güzeldik okul ansiklopedisi, dergiler mecmualar internetsiz yakar top körebe isim şehir oynadığımız günlerdi dünya değişti sanırım içimdeki kız hala direniyor.

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.