Nurullah Akçay

Ders Veren Hendekspor

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1786
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Hendek’te her köşede siyasetin konuşulduğu şu günlerde kamptan dönen Hendek Spor en azından benim için hasretle yolunu beklediğim bir dost gibi geldi.

Yapılan transferler oynanan oyun sahadaki kaliteli futbol ikinci yarısı hafta sonu başlayacak olan lig öncesinde yüreğime su serpti, lacivert sandalyemle keyifli bir maç izledim. Belli ki transferler takıma uyum sağlamış. İlk devreyi bizimle bitiren formaya ter döken emek veren değerli sporcu kardeşlerime çok teşekkür ederim, inşallah gittikleri yerlerde başarılar yaşarlar.

Aldığım duyuma göre hafta sonu oynanacak olan Ereğli spor müsabakasına tribünde de ciddi bir hazırlık var. Yani bu hafta bizi tam bir futbol şöleni bekliyor.

Hakan soylu devre arasında iyi çalışmalar yapmış yine değinmeden edemiyeceğim. Santrafor Muhammed ve sağ kanatta İsmail sezon başından beri bu takımdaymış gibi oynadılar. Demek ki Honca hoca transferi yaparken tavsiye üzerine değil izleyerek yada izlettirerek yapmış ki.  Hani cuk diye oturmuş derler ya tam öyle olmuş. Kaledeki sorunu iki oynamaya hazır kaleci alarak bana göre şampiyon olmayı ne kadar çok istediğini ispat etmiş olur.

Ben diyorum ki bu takıma destek çıkmak için yönetimin çağrılarına kulak verelim, üzerimize düşen ne ise yapmaktan erinmeyelim hâlâ erken ama gönlüm böyle diyor. Az sıkın dişinizi kara göründü..

Kalın sağlıcakla..

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.