Nurullah Akçay

ÇIKIŞ MAÇI

Yazar: Nurullah Akçay
Tarih:
Okunma: 1645
Yorum:
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:

Yarın grubun iyi takımlarından birisi olan Bursa Yenişehir ile Hendek te karşılaşacağız. Bu müsabaka bizim ileriyi daha iyi görmemizi sağlayacak. Buradan alacağımız sonuç neredeyse ligdeki pozisyonumuzu belirleyecek.  İki hafta önce yine bir Bursa temsilcisi olan Gülbahçe spora verdiğimiz bir puan yüzünden tabelada ikinci sırada değiliz, o yüzden bu maç üç aşağı beş yukarı yerimizi belirleyecek bir maç.

Peki nelere dikkat edeceğiz. Son dört maçın üçünü kazanmış bile olsak ciddi anlamda verdiğimiz gol pozisyonları var. Eğer gol yemediysek bu bizim başarımız değil, rakip takımın kabiliyetsizliğidir. Derhal ve acilen bu konu üzerine gerekli müdahale yapılmalıdır.

Takımın attığı on golün sadece iki tanesini atan ve sanırım bir tane asist yapan bir santraforumuz var. Takımın antrenmanlarında bulundum izledim. Maçtaki performansı ile idman performansı arasında hiç bir fark olmayan sevgili Gökhan’a tavsiyem lütfen idman dozunu arttır ve takıma daha fazla katkı sağla. Bu kritik süreçte en çok iş takımın abilerine düşer. Sizlerde bu sorumluluğu alacak hem kariyer hem tecrübe hemde karakterlere sahip insanlarsınız. Alacağımız sonuç ne olursa olsun evvela insani değerlerimizi unutmadan inşallah amacımıza ulaşacağız.

Yarınki müsabakada tüm Hendek Spor taraftarlarına ve camiasına başarılar diliyorum ve mutlak galibiyet bekliyorum..

Son olarak Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.